dager 
 timer 
 minutter 
 sekunder
igjen til
Black Weekend hos Outland.no 26.11-28.11Black Weekend hos Outland.no 26.11-28.11

Black Friday – knalltilbud på bøker

Vi feirer Black Friday med knalltilbud på bøker av alle slag! Er du en lesehest med sans for fabelaktige eventyr, humor, krim og spenning, romantikk, eller kanskje en god kombo? Uansett vil du garantert finne nye og oppslukende historier du kan fordype deg i.

 

Det hele sparkes i gang fredag 25. november i alle våre butikker og på nett – og som en ekstra bonus fortsetter salget hele helgen her i vår nettbutikk!

 

Ønsker du å sikre deg dine favorittbøker bør du melde deg på vårt nyhetsbrev her. Da står du først i køen for gode tilbud, våre siste nyheter og kule tips – og kanskje venter det også noen ekstra fordeler?

 

Klarer du ikke vente helt til Black Friday? Sjekk ut noen av høydepunktene nå:

Høydepunkter fra bøker

Gode Black Friday-tips til lesestoff

Fantasy og sci-fi på norsk | Bøker for barn, ungdom og voksneFantasy og sci-fi på norsk | Bøker for barn, ungdom og voksne

Fantasy og sci-fi på norsk | Bøker for barn, ungdom og voksne

 

Naturlig nok har Outland mest lesestoff på engelsk. Utvalget av fantasy og science fiction er tross alt større på engelsk enn på norsk. Likevel finnes det mange gode alternativer for dere som foretrekker å lese norske bøker. Her er noen av våre beste anbefalinger.

Beste fantasy og science fiction: De viktigste prisene i 2021Beste fantasy og science fiction: De viktigste prisene i 2021

Beste fantasy og science fiction: De viktigste prisene i 2021

 

Hvert år deles det ut en rekke priser for sjangerlitteratur. Fantasy, science fiction- og horror-bøker har alle sine egne priser, og noen samler alle de fantastiske sjangrene i en stor pott. Vi tar en titt på de viktigste prisene som er delt ut så langt i 2021, samt dem som vil bli avklart i løpet av høsten.

Beste fantasy og sci-fi med LGBTQ+ representasjonBeste fantasy og sci-fi med LGBTQ+ representasjon

Beste fantasy og sci-fi med LGBTQ+ representasjon

 

Sommertid er Pride-tid, og heldigvis er det nå lettere enn noengang å finne mainstream fantasy og sci-fi-bøker med LGBTQ+ personer i hovedrollene. Det er ikke så lenge siden skeive karakterer var forvist til biroller, om de i det hele tatt var til stede, men dette har endret seg drastisk.