dager 
 timer 
 minutter 
 sekunder
igjen til
Black Weekend hos Outland.no 26.11-28.11Black Weekend hos Outland.no 26.11-28.11
Se brettspill tilbudene herSe brettspill tilbudene her
Se bøker tilbudene herSe bøker tilbudene her
Se manga og tegneserier tilbudene herSe manga og tegneserier tilbudene her

Black Friday 2022 – årets råeste tilbud hos Outland

 

En av årets aller største shoppingdager nærmer seg med stormskritt! Vi har allerede begynt å glede oss, og teller timene til Black Friday 2022 er i gang. Det hele går av stabelen fredag 25. november, og på outland.no får du knalltilbud hele helgen!

 

På jakt etter brettspill, manga, bøker, lego, eller noe helt annet? Uansett vil du garantert finne nye favoritter på Black Friday-tilbud både her på outland.no og i alle våre butikker. Som en ekstra bonus fortsetter vi med knalltilbud i nettbutikken gjennom hele helgen!

 

Ønsker du å sikre deg dine favoritter bør du melde deg på vårt nyhetsbrev her. Da står du først i køen for gode tilbud, våre siste nyheter og kule tips – og hvem vet, kanskje venter det også noen ekstra fordeler?

 

Populære kategorier

Gode tips til Black Friday 2022

Favorittlesestoff du bør handle på Black FridayFavorittlesestoff du bør handle på Black Friday

Favorittlesestoff du bør handle på Black Friday

 

Black Friday nærmer seg med stormskritt, og vi i Outland gleder oss allerede. 26. november braker det løs, og derfor tenkte vi å trekke frem noen av våre favoritter fra butikken som du kan handle på den store handledagen!

Kom i gang med julegavehandelen allerede på Black FridayKom i gang med julegavehandelen allerede på Black Friday

Kom i gang med julegavehandelen allerede på Black Friday

 

Den store handledagen nærmer seg, noe som betyr at tilbudene vil florere i små og store butikker rundt om i hele landet. Har du tenkt på at du burde bruke Black Friday til å komme i gang med julegavehandelen?

Black Friday 2021 – smarte tips til den store handledagenBlack Friday 2021 – smarte tips til den store handledagen

Black Friday 2021 – smarte tips til den store handledagen

 

Black Friday er den største handledagen i året, og hvert år kommer det stadig nye gode tilbud i butikkene der du kan gjøre et skikkelig kupp. Men har du forberedt deg godt for å sikre deg de varene du ønsker?

Årets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritterÅrets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritter

Årets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritter

 

Ikke ulikt den godt kjente bokhøsten, er høsten også tiden for nye brettspill. I løpet av 2020, men særlig nå på tampen av året, har det kommet en horde med titler som vi ikke kan la være å bli begeistret av.

Hva er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fenomen som har blitt mer og mer populært i Norge de siste årene. Handledagen er alltid på en fredag, og kommer etter den amerikanske feiringen Thanksgiving, som er den siste torsdagen i november. 

 

Begrepet Black Friday kom ikke til Norge før i 2010, og da var det veldig få butikker som gjorde noe ut av dagen. Men dagen har spredt seg som ild i tørt gress, og nå vil du omtrent ikke kunne finne en eneste butikk som ikke har kastet seg på trenden. Med andre ord – denne dagen kan du gjøre mange gode kjøp!