dager 
 timer 
 minutter 
 sekunder
igjen til
Black Weekend hos Outland.no 27.11-29.11
Black Friday og Black Weekend hos Outland

Black Friday 2020 – årets råeste tilbud hos Outland

 

En av årets aller største shoppingdager nærmer seg med stormskritt! Vi har allerede begynt å glede oss, og teller timene til Black Friday 2020 er i gang. Det hele går av stabelen fredag 27. november, og på outland.no får du knalltilbud hele helgen!

 

På jakt etter brettspill, manga, bøker, lego, eller noe helt annet? Uansett vil du garantert finne nye favoritter på Black Friday-tilbud både her på outland.no og i alle våre butikker. Som en ekstra bonus fortsetter vi med knalltilbud i nettbutikken gjennom hele helgen!

 

Ønsker du å sikre deg dine favoritter bør du melde deg på vårt nyhetsbrev her 👈 Da står du først i køen for gode tilbud, våre siste nyheter og kule tips – og hvem vet, kanskje venter det også noen ekstra fordeler?

Populære kategorier

Gode tips til Black Friday 2020

Hva er Black Friday?

 

Black Friday er et amerikansk fenomen som har blitt mer og mer populært i Norge de siste årene. Handledagen er alltid på en fredag, og kommer etter den amerikanske feiringen Thanksgiving, som er den siste torsdagen i november. 

 

Begrepet Black Friday kom ikke til Norge før i 2010, og da var det veldig få butikker som gjorde noe ut av dagen. Men dagen har spredt seg som ild i tørt gress, og nå vil du omtrent ikke kunne finne en eneste butikk som ikke har kastet seg på trenden. Med andre ord – denne dagen kan du gjøre mange gode kjøp!