Azul: Summer Pavilion (Nordisk utgave)

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2019
  • Forlag: Next Move Games

Spill nummer 3 i Azul-serien og, etter min mening, det beste Azul-spillet. Summer Pavilion er mer strategisk enn sin storebror og lar deg gjøre en feil eller to uten å bli for hardt straffet. Planlegger du godt blir du belønnet med masse ekstra poeng. I min lille samling finnes det plass for både Summer Pavilion og originalen. Anbefales varmt!

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

kr  566,10

Ikke medlem

kr  629

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
På slutten av 1500-tallet satte den portugisiske Kong Manuel 1 i gang flotte byggeprosjekter med mange av Portugals beste håndtverkere. Etter å ha fullført palassene i Evora og Sintra, ønsket kongen...
På slutten av 1500-tallet satte den portugisiske Kong Manuel 1 i gang flotte byggeprosjekter med mange av Portugals beste håndtverkere. Etter å ha fullført palassene i Evora og Sintra, ønsket kongen å bygge en sommerpaviljong til ære for kongefamiliens medlemmer. Men Kong Manuel 1 døde dessverre før prosjektet fikk begynt. I Azul: Summer Pavillion returnerer spillerne til Portugal for å fullføre arbeidet som aldri begynte. Som mester håndtverkere, skal dere bruke de flotteste materialene for å bygge sommerpaviljongen uten å sløse med ressursene. Det er kun den beste håndtverkeren som kan vinne!
SKU
5714293000580
Detaljer
SKU 5714293000580
Opprinnelsesland : Tyskland
Forfattere Michael Kiesling
Format Grunnsett
Språk Norsk Bokmål
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 8
Spilltid 30 - 45 minutter
Antall Spillere 2 - 5
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 4
Utgiver Next Move Games
Mekanikk Samlespill
Illustratør Chris Quilliams