Aye, Dark Overlord! The Green Box

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Humor, Fantasy
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2015
  • Forlag: Pendragon
kr  269,10

Ikke medlem

kr  299

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Aye, Dark Overlord! er et fantasy party spill fylt med humor som er lett og raskt å spille. Alle spiller som en ond goblin tjener til den grusomme Dark Overlord - Rigor Mortis; Mesteren over alt det...
Aye, Dark Overlord! er et fantasy party spill fylt med humor som er lett og raskt å spille. Alle spiller som en ond goblin tjener til den grusomme Dark Overlord - Rigor Mortis; Mesteren over alt det Onde. Dere er nå samlet foran Mesterens knær for å forklare hvorfor det nylige, og viktige, oppdraget fra "Hans Onde Eksellense" ble til en fiasko, igjen. Panikken kryper inn over deg; hva kan du gjøre for å redde stakkarslige, lille deg? Kanskje du kan si at det ikke er din skyld, men heller dine udugelige medsammensvorne? Ja, absolutt, det er løsningen! Det er kun ett lite problem: De andre har sikkert tenkt på akkurat det samme... og deres Dark Overlord er ikke kjent for sin barmhjertelighet... Dette rollespillet handler om å lyve og å dytte skylden over på dine stakkarslige venner, slik at din rettferdige Mester kan gi dem hva de fortjener! Aye, Dark Overlord! The Green Box er en ny versjon av Aye, Dark Overlord! som er fullstendig spillbar på egenhånd, men som også kan spilles sammen med den originale versjonen. The Green Box introduserer nye mekanismer, som "Back of the Line" og "No Way!" kort. Occult Hunters, The Best from the Labyrinth, The Jar with a Thousand Demons, og Impossible Math Calculations er bare noen av de mange, nye hintene i The Green Box, som gir dere enda flere historier som kan fortelles for å unngå deres Dark Overlord's vrede.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
8058697270451
Sjangere: Humor Fantasy
Detaljer
SKU 8058697270451
Opprinnelsesland : Polen
Forfattere Chiara Ferlito, Fabrizio Bonifacio, Massimiliano Enrico, Riccardo Crosa
Sjanger Humor, Fantasy
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 14
Spilltid 30 - 60 minutter
Antall Spillere 4 - 7
Antall Spillere 4, 5, 6+
Anbefalt Antall Spillere 4 - 7
Utgiver Pendragon
Mekanikk Historiefortelling, Rollespill
Illustratør Riccardo Crosa