AT-AT mot Tauntaun Microfighters

pris på nett

269 kr

pris i butikk

269 kr
  • Format: Boks
  • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 6+ Antall deler: 205 To tøffe LEGO® Star Wars™ microfightere for gøyal kamp Barn kan gjenskape slaget ved Hoth fra Star Wars: Imperiet slår tilbake og rollespille egne fortellinger...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

15+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
AT-AT mot Tauntaun Microfighters 1
AT-AT mot Tauntaun Microfighters 1 AT-AT mot Tauntaun Microfighters 2

Anbefalt alder: 6+
Antall deler: 205

To tøffe LEGO® Star Wars™ microfightere for gøyal kamp

Barn kan gjenskape slaget ved Hoth fra Star Wars: Imperiet slår tilbake og rollespille egne fortellinger med disse lettbygde LEGO® klossemodellene av AT-AT™ og Tauntaun™ microfightere.

• Settet AT-AT™ mot Tauntaun™ microfightere (75298) inkluderer to LEGO® minifigurer: Luke Skywalker med lyssabel og en AT-AT-fører. Begge har knotteskytere og elektrokikkert.

• Både Tauntaun og AT-AT har plass til en LEGO® minifigur, og settet passer perfekt sammen med Millennium Falcon Microfighter (75295) for ekstra actionfylte kamper.

• Denne fabelaktige byggeleken består av 205 deler. Den er perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til barn fra seks år og oppover, og gir dem en flott introduksjon til det gøyale og kreative LEGO® Star Wars™ universet.

• Tauntaun er 7 cm høy, 9 cm lang og 5 cm bred og får plass i barnesekken sammen med AT-AT og LEGO® minifigurene for lek på farten.

• Vurderer du å kjøpe dette byggbare lekesettet til en ung Star Wars™ fan som ikke har bygd med LEGO® klosser før? Settet inkluderer enkle instruksjoner som styrker nybegynneres selvtillit og lar dem bygge på egen hånd.

• Med LEGO® Star Wars™ byggeleker kan barn (og voksne fans) både gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på sine egne, unike historier og bygge og stille ut samlerbyggemodellene.

• Du trenger ikke Kraften for å sette sammen LEGO® klosser! Helt fra 1958 har de oppfylt bransjens strengeste standarder, og det gjør at de er ensartede, kompatible med hverandre og kan settes sammen til robuste modeller.

• LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å sikre at de oppfyller noen av de strengeste sikkerhetsstandarder på planeten Tellus (og i galakser langt, langt borte!).

SKU
5702016913972
Detaljer
SKU 5702016913972
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Star Wars
Format Boks
Serie : LEGO Star Wars
Utgiver LEGO