Asterix i Keiserens Klær HC

Asterix , Vol. 10
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Humor
  • Forlag: Egmont

I denne finurlige tegneserien finner Asterix og Obelix seg som romerske soldater. En morsom og hyggelig historie slik som mange av de andre Asterix-fortellingene. Den har som de andre tegneseriene i serien en karakterforklaring på de første sidene, som gjør at hvem som helst kan lese hvilket som helst album i serien.

- Magnus Ansatt, Outland Oslo

kr  197,10

Ikke medlem

kr  219

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
erdens beste tegneserie i sin fulle prakt! Ny gjennomredigert versjon i stive permer. Nye farger og ny teksting og hele 18 sider bakom-materiale og ekstrastoff i alle 37 bøker. Dette er 10. album i...
erdens beste tegneserie i sin fulle prakt! Ny gjennomredigert versjon i stive permer. Nye farger og ny teksting og hele 18 sider bakom-materiale og ekstrastoff i alle 37 bøker. Dette er 10. album i serien. Obelix er forelsket, men hans hjertens utkårede - den vakre Lillefix - er forlovet med Tragikomix, og han er tvunget ut i tjeneste av den romerske hæren. Asterix og Obelix legger i vei til Nord-Afrika for å redde Tragikomix, og centurionene får seg en kraftig (ikke tykk) overraskelse. Hvem kunne ha forestilt seg Asterix iført den romerske hærens uniform?!
SKU
9788242957276
Sjangere: Humor
Detaljer
SKU 9788242957276
Serie Asterix
Forfattere Albert Uderzo, Harald Dyrkorn, Iselin Røsjø Evensen, René Goscinny, Tone Dannevig
Sjanger Humor
Format Hardcover
Avansert Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Volum 10
Utgiver Egmont
Antall Sider 72
Illustratør Albert Uderzo