De 50 bestselgende tegneseriene fra året som gikkDe 50 bestselgende tegneseriene fra året som gikk

De 50 bestselgende tegneseriene fra året som gikk

2019 var et fabelaktig år for tegneserier og tegneserielesere. Gamle serier fikk nye bidrag, og en mengde nye serier slo gjennom som bestselgere. Her kan du se hvilke 50 engelske tegneserier som solgte mest hos Outland i fjor - årets beste tegneserier fra 2019!

Listen vår over engelske tegneserier Outland-kunder var mest opptatt av i fjor viser at våre elskede tegneserielesere stadig er åpne for å utforske nye serier. En vesentlig andel av listen er første volum i en serie.

 

Enkelte tegneserier topper likevel listen med senere volum. Favoritten Saga har offisielt nådd sitt halvveispunkt med volum 9, og fans over hele verden sitrer av spenning i påvente av fortsettelsen. The Walking Dead, som har pågått siden 2003, slapp sitt aller siste blad i 2019 med volum 32.

 

Deretter legger vi med glede merke til at serier som dukker opp på TV-skjermen, også kan vekke høy interesse i papirformat. For eksempel The Umbrella Academy, Watchmen, og The Boys, som alle hadde premierer på sine egne TV-serier i 2019, henholdsvis på Netflix, HBO, og Amazon.

 

Alt i alt er utvalget godt spredt utover alle slags sjangre, og dette er - mer eller mindre - årets beste tegneserier fra 2019, bestemt av dere, våre kunder og lesere! Og med det håper vi listen kan inspirere til videre lesning, både for gamle og nye tegneserie-entusiaster!

Er du også interessert i manga? Se de 25 bestselgende manga-seriene i 2019 her!