Don't Panic! Bruk rabattkode "TOWELDAY-2024" og få 25% rabatt på fire utvalgte Hitchhiker-bøker

Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?

Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?

Det er ikke så lett å finne frem i jungelen av superhelt-tegneserier. Hvor skal man egentlig begynne? Her får du våre beste tips og anbefalinger!

Superhelt-tegneserier og -univers er komplekse og bygget opp over mange tiår, men det betyr ikke at det må være vanskelig å komme inn i det!

 

Mange tenker at man må begynne helt på begynnelsen, på den aller første fortellingen som noensinne ble laget om akkurat den superhelten. Sånn er det definitivt ikke. Forlagene som publiserer disse tegneseriene gir ut stadig nye, gode album der du kan begynne å lese, uten at du har lest alle de foregående historiene.

 

Vi har samlet et knippe gode «hoppe på»-samlinger, som er flotte steder der du kan starte din superhelt-reise!

Start her med Batman-tegneserier

Vi starter med Batman. Dette er den superhelten vi selger mest av, og som flest spør om. Om du har lyst til å bli bedre kjent med Batman anbefaler vi disse samlingene: The Court of Owls, og Batman: Year One.

 

I Batman-universet finnes det også mange andre kjente og kjære karakterer, som, for eksempel, Harley Quinn. I samlingen Batman: Harley Quinn, får du flere gode fortellinger om nettopp denne karakteren.

 

Og vi kommer selvfølgelig ikke utenom The Joker! The Killing Joke har gjennom flere år vært det aller mest populære Batman-albumet vi har. Hvis du er ute etter flere gode tegneserier om Joker, den kriminelle underverdenens klovneprins, kan du lese mer om våre Joker-favoritter her.

 

(Artikkelen fortsetter under produktene.)

Andre superhelter som er verdt å lese om

Det finnes selvfølgelig veldig mange andre superhelter også, som lever sine liv både med og uten Batman. Her er flere som vi anbefaler deg å lese!

 

Mange kjenner The Flash fra TV-serier og filmverden. Men vil du bli bedre kjent med tegneseriene bak den lynraske helten, anbefaler vi å begynne med samlingen The Flash: Move Forward.

 

En karakter som har fått en fantastisk ny start de siste årene er Ms. Marvel. Hun er Marvel-universets første superhelt med muslimsk bakgrunn, og det kommer både TV-serie og film i nær fremtid. Vi anbefaler Ms. Marvel: No Normal (på norsk - Ms Marvel: Nesten normal) på det varmeste!

 

(Artikkelen fortsetter under produktene.)

Listen av superhelter er lang, og vi kan dessverre ikke gå inn på absolutt alle, men her er en liste over flere karakterer med tilhørende tegneserier, som er gode startpunkt og som vi anbefaler deg å lese. Noen er nye, og noen er eldre, så her er det noe å hente for alle!