25 manga som var årets kundefavoritter i 201925 manga som var årets kundefavoritter i 2019

25 manga som var årets kundefavoritter i 2019

Manga-seriene kundene våre elsket i 2019 var preget av moderne klassikere pakket med action, nyere favoritter med fantastisk tegnestil, og - ikke minst - forferdelig grøss og gru. Se deres egen liste over beste manga fra året som var!

Outlands mangasalg i 2019 utmerket seg på en rekke måter. Først og fremst er det kanskje ikke så overraskende at samtlige av titlene på listen er første volum i en serie. Leserne våre er alltid på leting etter noe nytt og spennende!

 

Men litt mer spesielt er det at fem (!) av titlene var verk av Junji Ito! Han er en svært anerkjent skrekkforfatter innen manga, og historiene hans ligner ikke noe du har vært borti før. Det er sjeldent litteratur faktisk gir oss gåsehud, men det er alltid tilfellet med Junji Ito sine skrekkinngytende fortellinger. Du kan finne flere av verkene hans her.

 

I tillegg finner vi My Hero Academia på toppen av listen, som i 2019 også ble lansert på norsk for aller første gang av vårt eget Outland Forlag! Vi vil fortsette å følge opp serien på norsk, som du kan finne her.

 

Ellers er listen gjort komplett med en rekke klassikere som One Piece, Berserk og Death Note, i tillegg til flere nyere og populære bidrag representert av animefavoritter som JoJo's Bizarre Adventure med sin fantastiske tegnestil, og Attack on Titan; eller Vinland Saga, som har hentet inspirasjon fra vår egen norske vikingtid!

 

Her er det med andre ord noe for enhver, både ny og gammel, stemt frem av Outland-kundene selv - god lesning i 2020!

Du er også kanskje interessert i å se hva som var de 50 mest solgte tegneseriene i 2019? Se og les om dem her!