Abonner på dine favoritterserier hos Outland!

Skulle du ønske at dine favorittserier dukket opp automatisk i butikken med ditt navn på? At du slipper å gå skuffet ut av butikken når siste utgave ikke har kommet ennå? At Outland bestiller og legger av dine favoritter? Men det fikser vi jo!


Opprett et serieabonnement hos Outland, så bestiller vi inn dine favoritter direkte til butikken og holder disse av til deg. Med serieabonnement mener vi bestilling av titler som jevnlig kommer ut for salg. Tjenesten er tilgjengelig i alle Outlands fysiske butikker.

Så hvordan oppretter du et serieabonnement?

  • Gå inn i din lokale Outland-butikk.
  • Informer om hvilke tegne- eller mangaserier du ønsker å abonnere på.
  • Les og godta vår abonnentsavtale (deles ut i butikk).

 

Hvilke serier kan du abonnere på?

Her skulle vi gjerne sagt at du kan abonnere på absolutt alt, men dessverre er noen utgivelser vanskeligere enn andre. Snakk med din lokale Outland-butikk for hva som er tilgjengelig, men under ser du en generell liste.

  • Småblader listet i Previews-katalogen fra Diamond Comics og Lunar Distribution.
  • Tegneserier (småblader).
  • Manga (samlealbum).

Det er dessverre ikke mulighet for å abonnere på magasiner, som SFX, Locus, Empire, Heavy Metal osv.). Man kan ikke abonnere på samlealbum fra amerikanske forlag. Abonnementet gjelder ikke utgivelser som faller utenfor hovedserien, som for eksempel “events”, “crossovers” o.l.

Minimumskrav på tre titler som er pågående serier

Ved oppstart av et serieabonnent er det et minimumskrav om bestilling av tre titler som er pågående titler. Deretter kan man abonnere på miniserier som tydelig er markert med f.eks 1 av 5.

Ofte stilte spørsmål om abonnement

Jeg har fått et blad jeg ikke abonnerer på / har fått dobbelt opp. Hva gjør jeg?

Lever bladet tilbake til butikken snarest mulig. Du vil få mulighet til å få pengene tilbake, eller bytte i annet produkt.


Hvor ofte får dere inn bestillinger?

Som regel får vi levert manga og tegnerserier én gang i uken, så det holder med et ukentlig besøk for å se om godsakene dine har dukket opp.


Jeg mangler en utgave. Hva gjør jeg?

Informer om mangelen til butikken så snart som mulig, og vi vil forsøke å fylle hullet som har oppstått. Jo raskere du sier i fra, jo større sjanse er det for at vi får tak i utgaven du mangler.


Jeg får ikke hentet bladene mine grunnet økonomi, ferie, militære e.l. Hva gjør jeg?

Meld fra til butikken, gjerne med antatt tid til du kan hente bladene. Butikken vil da la bladene ligge utover vanlig hentetid.

Ta kontakt med din lokale Outland-butikk for mer informasjon om serieabonnement.

Om du bor i Oslo-området, så har vår butikk i Grensen en egen kontakt for serieabonnement: abo.oslo@outland.no