Arkham Horror: The Card Game Core Set

pris på nett

Tilbudspris 494,10 kr Vanlig pris 549 kr

pris i butikk

549 kr
  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Horror og Grøss, Fantasy
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2016
  • Forlag: Fantasy Flight Games
Ondskap hviler i Arkham, og bare du kan stoppe det. I gråsonen mellom tradisjonelle rollespill og kortspill finner du Arkham Horror: The Card Game. Dette spillet er en et kortspill som lever, med en...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Arkham Horror: The Card Game Core Set 1
Arkham Horror: The Card Game Core Set 1

Ondskap hviler i Arkham, og bare du kan stoppe det. I gråsonen mellom tradisjonelle rollespill og kortspill finner du Arkham Horror: The Card Game. Dette spillet er en et kortspill som lever, med en god blanding Lovecraft, mystikk, monstre og galskap!

 

I spillet skal du og en venn (eller opp til tre venner med to “Core Sets”) bli karakterer i den rolige New England byen Arkham. Dere har talenter, ja, men dere har også noen skavanker. Kanskje har du tøyset litt for mye med skriften i Necronomicon, slik at dens verden fortsatt hjemsøker deg. Kanskje du føler deg tvunget til å legge skjul på tegn av ondskap du har med deg fra den andre siden, såpass mye at det hindrer etterforskningen. Kanskje er du hjemsøkt av dine møter med en mystisk kult.

 

Uansett hva du liker, eller hva du er hjemsøkt av, vil du se at både styrkene og svakhetene dine blir reflektert av ditt dekket, det er nemlig disse kortene som vil hjelpe deg og din venn å rakne opp et av verdens mest skrekkinngytende mysterier.

 

Hver gang dere besøker “Arkham Horrors” verden vil dere grave dere dypere ned i mysteriet. Dere vil finne kult medlemmer og skrekkelige ritualer. Dere vil finne hjemsøkte hus og merkelige skapninger. Og det kan til og med hende at dere finner en av de eldgamle, som presser seg opp etter grensen til vår verden…

 

Hovedpoenget i Arkham LCG er ikke eventyret, men kampanjen. Det kan være at du blir merket for livet av eventyret, din psyke vil bli satt på prøve, og det kan være at du endrer Arkhams landskap for alltid. Alle deres valg og handlinger kan ha konsekvenser som går langt lengre enn den øyeblikkelige løsningen dere har for hånden - og handlingen deres kan gi dere verdifull kunnskap som vil være svært behjelpelig neste gang dere bestemmer dere for å møte eventyret. 

SKU
841333101633
Sjangere: Horror og Grøss Fantasy
Detaljer
SKU 841333101633
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Matthew Newman, Nate French
Sjanger Horror og Grøss, Fantasy
Format Grunnsett
Brettspill Type Kort / Miniatyrspill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 14
Spilltid 60 - 120 minutter
Antall Spillere 1 - 2
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Beholdning Outland Nettbutikk
Anbefalt Antall Spillere 1 - 2
Utgiver Fantasy Flight Games
Mekanikk Rollespill