Anbefalinger

Anbefalinger

Månedens utvalgte | Noen av våre favoritter for julisommer

Nå i juli har vi plukket noen av våre største favoritter til månedens utvalgte. Her er også de fleste titlene på norsk, og egner seg godt for hele familien på tross av alder.

Strategispill som setter hjernen på prøve

Er du og spillgruppen din ute etter et nytt strategispill som virkelig krever noe av deg? Her er våre favoritter som alltid belønner god strategi!

5 morsomme brettspill for voksne

Brettspill med familien er vel og bra, men leter du noen ganger etter brettspill som egner seg bedre for voksne? Her får du noen av våre favoritter av morsomme brettspill for de voksne rundt bordet.

Beste fantasy og sci-fi med LGBTQ+ representasjon

Sommertid er Pride-tid, og heldigvis er det nå lettere enn noengang å finne mainstream fantasy og sci-fi-bøker med LGBTQ+ personer i hovedrollene. Det er ikke så lenge siden skeive karakterer var forvist til biroller, om de i det hele tatt var til stede, men dette har endret seg drastisk.

Månedens utvalgte | Sommerlesing og -spill i juni

Gjør deg klar for sommeren og pride med månedens utvalgte i juni! Dette er tiden for lesing og spill i park og godt vær, sammen med dem vi er glade i - her får du det du trenger!

9 titler vi anbefaler til PRIDE

Vi vil feire Pride i hele juni - en fest som hyller at vi kan være akkurat de vi er, og være stolte av det. Dette gjør vi ved å gi oppmerksomhet til bøker, tegneserier og manga som representerer mangfold og kjærlighet.

Outland Mellom Hyllene | ep. 7 sesongfinale: god sommer

Velkommen til vårens syvende og siste episode av Outland Mellom Hyllene! Men, frykt ikke, vi vender tilbake i september. God sommer!

Outland Mellom Hyllene | ep. 6: Ja, vi elsker

Podcastens sjette episode var 17. mai-episoden, så gratulerer med dagen til alle våre lyttere. Denne gangen snakker Outland Mellom Hyllene om alt fra TikTok til norsk natur, og oversikten over titlene finner du her.

Outland Mellom Hyllene | ep. 5: skitt fiske!

Vår egen podcast, Outland Mellom Hyllene, har allerede kommet til vår femte episode! Våre verter gir som vanlig skreddersydde lesetips til dere som hører på, og her er det mange skjulte skatter å finne.

Månedens utvalgte | Spenningsfylte anbefalinger i mai

Få med deg månedens utvalgte, vårt faste tilbud hvor vi har funnet frem noen av våre mest spenningsfylte titler, fra vidt forskjellige sjangre. Ikke la brettspillets sjarmerende ytre lure deg, i mai er det action fra første side!

Outland Mellom Hyllene | ep. 4: det er meg det er noe galt med, ikke boka

I Outlands podcast anbefaler vi bøker, manga og tegneserier for å hjelpe deg med å velge noe nytt å lese. I denne fjerde episoden tar vi for oss et vidt spenn av spørsmål - lytt, og god lesning!

Outland Mellom Hyllene | ep. 3: aldri undervurder en antologi

Lytt til tredje episode av vår podcast, Outland Mellom Hyllene, der vi skreddersyr lesetips etter deres ønsker! Denne episoden tar for seg alt fra klassiske bøker til de nyeste superhelt-tegneseriene.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5