Anbefalinger

Månedens utvalgte | Anbefalinger for ekte høststemning i oktober

I oktober skaper høstfargene og mørkere kvelder stemning for innetid, med grøss og gru. Våre anbefalinger for oktober vil gi deg garantert gode opplevelser!

Joker-tegneserier du må lese - Her er de aller beste

Joker er en av verdens mest ikoniske kjeltringer. Her ser vi på tegneserier som må leses av alle som vil vite mer om Klovneprinsen!

Årets favorittbøker innen Fantasy og Science fiction

Vi i Outland trekker frem de beste bøkene i 2019 innen fantasy og science fiction. Bøker du vil bli oppslukt av fra første kapittel!

Månedens utvalgte | September-tips til lesehøsten

Snart kommer høsten krypende med tegn på at det er på tide å finne frem lesestoff og brettspill - her får du månedens beste anbefalinger!

Månedens utvalgte | Nye anbefalinger for august

Det er fremdeles litt igjen av sommeren. Har du bruk for ny inspirasjon til lesestoff og brettspill har vi løsningen, som vanlig, med månedens anbefalinger!

Dette er de beste brettspillene så langt i 2019

Her får du en oversikt over hvilke brettspill du bare MÅ prøve - som vi i Outland mener er de beste brettspillene i 2019!

Hvilke tegneserier egner seg best for voksne? Her er 5 forslag

Du forbinder kanskje tegneserier med Donald & Co., men det er mye mer enn det. Du får også tegneserier for voksne, og vi har plukket ut fem du bør lese!

Månedens utvalgte | Har du sommerstoffet klart til juli?

Månedens utvalgte viser frem titler vi elsker, og juli er intet unntak. Sommer er lesing på stranda, og brettspill i parken - her får du våre beste tips!

5 tips til rollespill du må prøve i anledning Stranger Things

Vi har latt oss inspirere av Stranger Things. Her får du en liste over våre 5 beste tips til rollespill du må prøve i anledning den nye sesongen!

Vær deg, vær stolt! - Anbefalt lesestoff til Pride

Pride er Norges største feiring av mangfold og skeiv kjærlighet, der alle har lov til å være akkurat den de er. Vi har anbefalt lesestoff til markeringen!

Månedens utvalgte | Junis beste anbefalinger for spill og lesestoff

Juni er Pride-måned, noe vi vil rette oppmerksomhet mot blant denne månedens utvalgte. Som vanlig anbefaler vi fire titler vi elsker, til uslåelige priser!

The Witcher - en komplett guide til deg med Game of Thrones-abstinenser

Game of Thrones er over for denne gang, og mange føler behov for noe nytt å sette fingrene i. Vi har løsningen, en komplett guide til The Witcher-serien!

Page:
  1. 1
  2. 2
© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.