Anbefalinger

Månedens utvalgte | Anbefalinger for en april tilbragt innendørs

Stol på at vi vil sørge for at du du har gode spill og godt lesestoff å fylle dagene dine med denne våren! Her får du månedens anbefalinger for april.

Familiespill som gir spennende underholdning i hjemmet

Brettspill er den perfekte aktiviteten for alle som vil gjøre noe med familien. Ekstra moro blir det om du finner det familiespillet alle blir hekta på!

Spill for par - en rekke tomannsspill på rolige dager

På rolige innedager kan det være fint å ha noe å gjøre. Tiden kan gå mye fortere, og bli uhyrlig spennende, med et morsomt brettspill for to!

Årets påskekampanje | Perfekte brettspill for innetid

En påske innendørs trenger ikke bety mangel på moro! Her er fem brettspill til tilbudspris, som passer perfekt for små samlinger av venner og familie.

La påsken komme til dere med Outlands Quizbok

Outland gir deg sin første quizbok, akkurat tidsnok for påskequiz og innetid! Over 800 spørsmål, gir både nye og gamle Outland-kunder noe å bryne seg på.

Månedens utvalgte | Våre beste anbefalinger i mars

Månedens utvalgte i mars byr på et spennende og fargerikt utvalg! Ta våre anbefalinger, og nyt vårens spede begynnelse, med godt lesestoff og sosiale spill.

Årets 20 beste brettspill ifølge våre kunder

Årets beste brettspill har blitt bestemt av dere, våre kunder! Listen viser at dere elsker sosiale spill, men at dere ikke er redde for en utfordring.

Bøker som ble bestselgere i 2019

Ikke bare fra bok til skjerm, men også motsatt - bøker med aktuelle TV-serier selger som aldri før. Listen over 2019s bestselgere har noe for enhver leser!

Månedens utvalgte | Her er spill og lesestoff til skuddårsmåneden

Et nytt tiår er i full sving! Og hva er bedre enn å bruke skuddårsmåneden på å lese og spille våre månedens utvalgte? Ingenting. Ingenting er bedre.

De 50 bestselgende tegneseriene fra året som gikk

2019 var et fantastisk år for tegneserier. Gamle serier fikk nye bidrag, og mange nye slo gjennom som bestselgere. Se tegneseriene som solgte mest i 2019!

25 manga som var årets kundefavoritter i 2019

Manga-seriene kundene våre elsket i 2019 var preget av actionfylte klassikere, nye favoritter med særegen tegnestil, og, ikke minst, grusom grøss og gru!

Månedens utvalgte | Nytt år og nye anbefalinger i januar

Nytt år, nye muligheter! Har du satt deg fore å lese mer i 2020? Denne månedens utvalgte er det perfekte sted å starte for en frisk start på året!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4