Anbefalinger

Månedens utvalgte | Sommeranbefalinger for juni

I juni melder sommeren endelig sin ankomst, og vi står klare til å gi deg våre beste anbefalinger av både spill og lesestoff, til uslåelige priser.

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 2: Vitenskap & romantikk

Vi har startet en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for de fleste behov du måtte ha. Her er andre innlegg, av fire - frem med rosene og mikroskopet!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 1: Dommedag & Feelgood

Folk takler motgang på ulike måter. Her er første del i en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for (nesten) alle behov du måtte ha i slike situasjoner.

Månedens utvalgte | Våre topp 4 anbefalinger i mai

Vi fortsetter som alltid å gi dere nye anbefalinger til det beste vi har å by på av lesestoff og brettspill. Mai er ikke noe unntak!

Månedens utvalgte | Anbefalinger for en april tilbragt innendørs

Stol på at vi vil sørge for at du du har gode spill og godt lesestoff å fylle dagene dine med denne våren! Her får du månedens anbefalinger for april.

Familiespill som gir spennende underholdning i hjemmet

Brettspill er den perfekte aktiviteten for alle som vil gjøre noe med familien. Ekstra moro blir det om du finner det familiespillet alle blir hekta på!

Spill for par - en rekke tomannsspill på rolige dager

På rolige innedager kan det være fint å ha noe å gjøre. Tiden kan gå mye fortere, og bli uhyrlig spennende, med et morsomt brettspill for to!

Årets påskekampanje | Perfekte brettspill for innetid

En påske innendørs trenger ikke bety mangel på moro! Her er fem brettspill til tilbudspris, som passer perfekt for små samlinger av venner og familie.

La påsken komme til dere med Outlands Quizbok

Outland gir deg sin første quizbok, akkurat tidsnok for påskequiz og innetid! Over 800 spørsmål, gir både nye og gamle Outland-kunder noe å bryne seg på.

Månedens utvalgte | Våre beste anbefalinger i mars

Månedens utvalgte i mars byr på et spennende og fargerikt utvalg! Ta våre anbefalinger, og nyt vårens spede begynnelse, med godt lesestoff og sosiale spill.

Årets 20 beste brettspill ifølge våre kunder

Årets beste brettspill har blitt bestemt av dere, våre kunder! Listen viser at dere elsker sosiale spill, men at dere ikke er redde for en utfordring.

Bøker som ble bestselgere i 2019

Ikke bare fra bok til skjerm, men også motsatt - bøker med aktuelle TV-serier selger som aldri før. Listen over 2019s bestselgere har noe for enhver leser!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4