Anbefalinger

Månedens utvalgte | Anbefalt førjulsunderholdning i desember

Denne månedens utvalgte byr på både godt og blandet. Mange har ulike forhold til vinter og adventstid, og våre anbefalinger for desember viser noe for alle.

Månedens utvalgte | Nyt november med våre beste anbefalinger

Vi nærmer oss slutten av året, men slutt på anbefalinger blir det aldri! La oss inspirere deg med månedens utvalgte for november.

Dette er høstens viktigste boknyheter

Høsten er for mange synonymt med ferske bøker og lesestund - bokhøsten kaller vi det. Hyllene våre er fulle med boknyheter, her vi ser på noen favoritter.

Månedens utvalgte | Anbefalinger for ekte høststemning i oktober

I oktober skaper høstfargene og mørkere kvelder stemning for innetid, med grøss og gru. Våre anbefalinger for oktober vil gi deg garantert gode opplevelser!

Joker-tegneserier du må lese - Her er de aller beste

Joker er en av verdens mest ikoniske kjeltringer. Her ser vi på tegneserier som må leses av alle som vil vite mer om Klovneprinsen!

Årets favorittbøker innen Fantasy og Science fiction

Vi i Outland trekker frem de beste bøkene i 2019 innen fantasy og science fiction. Bøker du vil bli oppslukt av fra første kapittel!

Månedens utvalgte | September-tips til lesehøsten

Snart kommer høsten krypende med tegn på at det er på tide å finne frem lesestoff og brettspill - her får du månedens beste anbefalinger!

Månedens utvalgte | Nye anbefalinger for august

Det er fremdeles litt igjen av sommeren. Har du bruk for ny inspirasjon til lesestoff og brettspill har vi løsningen, som vanlig, med månedens anbefalinger!

Dette er de beste brettspillene så langt i 2019

Her får du en oversikt over hvilke brettspill du bare MÅ prøve - som vi i Outland mener er de beste brettspillene i 2019!

Hvilke tegneserier egner seg best for voksne? Her er 5 forslag

Du forbinder kanskje tegneserier med Donald & Co., men det er mye mer enn det. Du får også tegneserier for voksne, og vi har plukket ut fem du bør lese!

Månedens utvalgte | Har du sommerstoffet klart til juli?

Månedens utvalgte viser frem titler vi elsker, og juli er intet unntak. Sommer er lesing på stranda, og brettspill i parken - her får du våre beste tips!

5 tips til rollespill du må prøve i anledning Stranger Things

Vi har latt oss inspirere av Stranger Things. Her får du en liste over våre 5 beste tips til rollespill du må prøve i anledning den nye sesongen!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.