Anbefalinger

Månedens utvalgte | Har du sommerstoffet klart til juli?

Månedens utvalgte viser frem titler vi elsker, og juli er intet unntak. Sommer er lesing på stranda, og brettspill i parken - her får du våre beste tips!

5 tips til rollespill du må prøve i anledning Stranger Things

Vi har latt oss inspirere av Stranger Things. Her får du en liste over våre 5 beste tips til rollespill du må prøve i anledning den nye sesongen!

Vær deg, vær stolt! - Anbefalt lesestoff til Pride

Pride er Norges største feiring av mangfold og skeiv kjærlighet, der alle har lov til å være akkurat den de er. Vi har anbefalt lesestoff til markeringen!

Månedens utvalgte | Junis beste anbefalinger for spill og lesestoff

Juni er Pride-måned, noe vi vil rette oppmerksomhet mot blant denne månedens utvalgte. Som vanlig anbefaler vi fire titler vi elsker, til uslåelige priser!

The Witcher - en komplett guide til deg med Game of Thrones-abstinenser

Game of Thrones er over for denne gang, og mange føler behov for noe nytt å sette fingrene i. Vi har løsningen, en komplett guide til The Witcher-serien!

De beste familiespillene i 2019 - hvilket brettspill passer for dere?

Ønsker du å planlegge en skikkelig familiekveld? Da er brettspill løsningen! Det finnes utallige familiespill, og vi har samlet de beste for hele familien!

Tok samtlige nominasjoner for Eisner Award - 6 nye tegneserier fra Image Comics

I år gjorde Image Comics rent bord i Eisner Awards kategori for "Best New Series", med 6 nye tegneserier. Perfekt for deg som trenger nytt lesestoff!

Månedens utvalgte | Våre beste anbefalinger for mai

Ny måned betyr nye anbefalinger - her presenterer vi fire titler vi elsker, som du får kjøpt til uslåelige priser hele måneden!

Brettspill for barn - 7 morsomme og lærerike spill for unge

Har du barn i familien som vil være med når det er spillkveld? Det finnes mange brettspill for de små, som både vil underholde og gi læring på en gang!

7 spennende brettspill for to personer

Det finnes mange brettspill som er spennende og engasjerende for bare to personer. Her får du anbefalt syv spill som passer perfekt for to!

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

På jakt etter nye kilder til spenning, kreativitet, humor og underholdning? Vi har plukket ut et knippe tegneserier, så barna kan finne seg en ny favoritt.

5 tips til en artig spillkveld

Det nærmer seg helg, og du har lyst til å finne på noe morsomt. Samle gjengen til brettspillkveld! Her er våre beste tips til en forrykende spillkveld!

Page:
  1. 1
  2. 2
© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.