Anbefalinger

Månedens utvalgte | Her er våre anbefalinger for september

Høsten står for døren, men hva hjelper mer enn noe nytt å lese på og spille? Les videre for å se våre beste anbefalinger for september.

Månedens utvalgte | Anbefalinger på tilbud i august

Ferien er kanskje over for mange, men sommeren tar ikke slutt helt enda. Ta med deg våre beste anbefalinger inn i august, og nyt sommerstemningen litt til!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 4: Klassikere og pandemier

Del 4 av vår artikkelserie med bokanbefalinger takler vi to ytterpunkter: klassikere og dagsaktuelle bøker - både kjente og ukjente titler. God lesning!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 3: Humor & mursteiner

Tredje del i vår artikkelserie med bokanbefalinger - denne gangen byr vi på bøker med en god dose humor, og lange serier som holder deg opptatt en stund!

Månedens utvalgte | Lesestoff- og brettspilltips i juli

Bruk juli til å nyte sommeren, og hva er bedre enn noe spennende å lese på, eller et morsomt brettspill? Vi har det du trenger, blant månedens utvalgte.

Et mangfoldig utvalg lesestoff til Pride

I juni roper vi hurra for mangfold og kjærlighet! Her løfter vi frem et utvalg bøker, tegneserier og manga i anledning Pride.

Månedens utvalgte | Sommeranbefalinger for juni

I juni melder sommeren endelig sin ankomst, og vi står klare til å gi deg våre beste anbefalinger av både spill og lesestoff, til uslåelige priser.

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 2: Vitenskap & romantikk

Vi har startet en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for de fleste behov du måtte ha. Her er andre innlegg, av fire - frem med rosene og mikroskopet!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 1: Dommedag & Feelgood

Folk takler motgang på ulike måter. Her er første del i en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for (nesten) alle behov du måtte ha i slike situasjoner.

Månedens utvalgte | Våre topp 4 anbefalinger i mai

Vi fortsetter som alltid å gi dere nye anbefalinger til det beste vi har å by på av lesestoff og brettspill. Mai er ikke noe unntak!

Månedens utvalgte | Anbefalinger for en april tilbragt innendørs

Stol på at vi vil sørge for at du du har gode spill og godt lesestoff å fylle dagene dine med denne våren! Her får du månedens anbefalinger for april.

Familiespill som gir spennende underholdning i hjemmet

Brettspill er den perfekte aktiviteten for alle som vil gjøre noe med familien. Ekstra moro blir det om du finner det familiespillet alle blir hekta på!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4