Anbefalinger

Månedens utvalgte | Desember og årets siste anbefalinger

Desember ringer inn årets slutt, og årets siste månedens utvalgte. Vi har plukket noen favoritter som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. 

De beste familiespillene i 2020

For å unngå at familien blir lei av hverandre, her årets beste familiespill i 2020, for timevis med moro dere alle kan dele.

5 tips til tegneserier - finn din nye favoritt!

Trenger du tips til en ny tegneserie, eller har du enda til gode å prøve deg på tegneseriemediet? Her er fem av våre personlige favoritter!

Månedens utvalgte | Anbefalinger på tilbud i november

Mens 2020 nærmer seg slutten, har vi fortsatt behov for noe å bedrive tiden med. Plukk opp våre utvalgte anbefalinger i november!

Manga - våre beste anbefalinger i år

Vi elsker manga, ikke minst for det store mangfoldet. Men det kan også gjøre det vanskelig å velge. Her er våre beste manga-bøker i år.

The Witcher på norsk - en ekte fans mening

Første bok er her, The Witcher har kommet på norsk! Serien er en enorm suksess, som TV-serie, spill, og bøker. Men hva med oversettelsen?

6 skumle grøsserbøker til Halloween

Bøker hører høsten til, og nå som Halloween lusker like rundt hjørnet setter mange pris på gode grøsserbøker for å komme i riktig stemning.

Årets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritter

Vårt ekspertpanel har sett på årets brettspill, og plukket ut sine favoritter til en liste over våre beste brettspill i 2020. Her er de!

Månedens utvalgte | Høstfarger for oktober

I oktobers anbefalinger vil du finne en perfekt balanse av aktuell høststemning med litt Halloween-inspirasjon, og bejublede klassikere!

Månedens utvalgte | Her er våre anbefalinger for september

Høsten står for døren, men hva hjelper mer enn noe nytt å lese på og spille? Les videre for å se våre beste anbefalinger for september.

Månedens utvalgte | Anbefalinger på tilbud i august

Ferien er kanskje over for mange, men sommeren tar ikke slutt helt enda. Ta med deg våre beste anbefalinger inn i august, og nyt sommerstemningen litt til!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 4: Klassikere og pandemier

Del 4 av vår artikkelserie med bokanbefalinger takler vi to ytterpunkter: klassikere og dagsaktuelle bøker - både kjente og ukjente titler. God lesning!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5