Sommerpodden | ep. I: pride og norske tegneserier

Outland Mellom Hyllene | Sommerpodden ep. I: pride og norske tegneserier

Selv om første sesong av podcasten vår er over, så har vi fortsatt noe på lur til dere gjennom sommeren. Sommerpodden er et litt løsere format av Outland Mellom Hyllene, og inkluderer blant annet gjester og mer gøy. Denne gangen har vi besøk av Hege, Outland Oslo sin egen tegneserieansvarlig og -ekspert, og vi diskuterer særlig pride og norske tegneserier.

 


Outland Mellom Hyllene er vår splitter nye podcast om alt mulig lesestoff. Annenhver mandag setter Amalie, Johanne og Mia seg ned for å diskutere det de har lest, og gi anbefalinger og svar på spørsmål til dere som hører på.

 

Har du lyst på en personlig anbefaling, eller ønsker svar på ditt spørsmål i neste episode? Send oss gjerne en e-post til nettbutikk@outland.no, og marker emnefeltet med [Podcast].

 

Du kan høre episoden under, eller finne den alle steder der du hører podcasts.

 

Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts | YouTube

Sommerpodden episode I: Anbefalte titler

 

Bestill Rakkan her!

 

Sist gang jeg aktivt leste bøker, var Divergent og The Fault in Our Stars populært, så det er ganske lenge siden. Jeg vil gjerne ha noe nytt som er spennende, som har noen skikkelige tvister, og en drivende handling. Romantikk er alltid et pluss, men ikke horror, selv om jeg har skjønt at det kan friste (kremt, kremt, Mia).

 

 

Har dere en bok, tegneserie, eller manga som dere alltid vender tilbake til?

 

Amalie:

 

Hege:

 

Johanne:

 

Mia:

 

Jeg trenger en ferie, men på grunn av et aldri så lite virus, så er ikke det mulig. Så det jeg ber om er en bok om en ferie, og som er beskrevet så godt at jeg føler at jeg er der. Helst på en øy med krystallblått vann og lange strender. Jeg trenger ikke action, eller høy spenningsfaktor, men tar heller mer romantikk.