Prinsesse prinsesse - en ny tegneserie fra Outland forlag

Prinsesse prinsesse - en ny tegneserie fra Outland forlag

Med Prinsesse prinsesse: Alle sine dager tar serieskaper K. O’Neill et godhjertet og humoristisk oppgjør med kjente kjønnsroller i eventyrsjangeren. To prinsesser legger ut på eventyr for å finne en måte å leve “lykkelige alle sine dager” på - sammen!

 


En heltemodig prinsesseduo er utgangspunktet for O’Neills vakre, LHBTQ+-vennlige eventyr om å finne sin plass i verden, og å sette pris på hverandres styrker. I klassisk eventyr-stil skal de gode bekjempe onde krefter, men Prinsesse prinsesse byr i tillegg på en forfriskende vri på en klassisk fortelling - de kjente rollene er snudd på hodet og vi inviteres inn i en verden av mangfold og inkludering!

"Magisk og morsomt - fylt til randen med herlig mangfold! Dette er eventyret jeg har ventet på!" -- Jenny Jordahl, tegneserieskaper og forfatter

 

Bestill Prinsesse prinsesse: Alle sine dager her.

Den heroiske prinsesse Amira er på oppdrag for å redde prinsesse Sadie ned fra det høye tårnet hun er sperret inne i. Mange prinser har prøvd før henne, men ingen har lykkes - før nå! Men vil egentlig Sadie bli reddet? Utenfor tårnet lurer det farer, og en mystisk stemme som forteller henne at hun ikke har noe ute i den store verden å gjøre.

 

Sadie ble nemlig sperret inne av en sjalu trollkvinne som er fast bestemt på å kvitte seg med henne - en gang for alle! Men Amiras heltemot overbeviser Sadie om at det er på tide å oppleve verden. Sammen legger de ut på eventyr for å beseire trollkvinnen. På veien møter de mennesker i nød som kan trenge en prinsesse i skinnende rustning.

 

Ønsket om å bryte ut av pålagte roller og finne sin plass er en rød tråd i det fargerike karaktergalleriet. Vi blir kjent med prinsesser som ønsker å være prinser, prinser som ikke vil være heltemodige, og misforståtte kjemper som heller vil danse enn å herje.

 

K. O’Neill er en illustratør og forfatter fra New Zealand, som har gitt ut en rekke grafiske romaner og tegneserier. O’Neill er kjent for varme og milde eventyrfortellinger for yngre lesere, hvor lun magi, aksept for den man er og søken etter å finne sin egen vei i livet er gjennomgående temaer. Prinsesse prinsesse: Alle sine dager er ikke noe unntak. Fortellingen er først og fremst laget for yngre lesere, men både store og små vil finne glede i O’Neills hjertevarme univers.