Årets påskekrim får du på Outlands påskekampanje

Årets påskekrim får du hos Outland

I år har vi valgt ut en samling av våre favorittbøker og -brettspill, som vi tilbyr til kriminelle priser helt frem til påske.

Årets påskekrim er her

 

Fra og med mandag 25. mars, og helt frem til påsken, vil du finne våre aller beste krimbøker på 25% rabatt i alle våre butikker, og på nett!

 

Spillkvelden er også reddet, med et utmerket utvalg klassiske brettspill, i tillegg til noen mer spennende varianter, til 20% rabatt.

 

Her får du se hele utvalget!

 


Forfatter: John Scalzi

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9780765381323

KJØP NÅ

Ordinærpris: 99,- KR

Tilbudspris: 69,- KR

Ny teknologi gjør det mulig for folk over hele verden å kommunisere med hverandre i en virtuell virkelighet. En uforutsett bivirkning er at hackere kan ta kontroll over individer med en sjelden hjernefeil. Det er sikkert ingen som ønsker å utnytte dette for å gjøre kriminelle handlinger...

Forfatter: Lauren Beukes

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9780007464586

KJØP NÅ

Ordinærpris: 129,- KR

Tilbudspris: 89,- KR

Kirby overlever et drapsforsøk, men den ukjente gjerningsmannen slipper unna. Hun vier all sin tid til jakten på mannen som angrep henne, men det hun avdekker ser ut til å bryte med fysikkens lover. En seriemorder-krim med en grufull twist som vil gi deg hakeslepp. Passer perfekt for folk som ikke liker å sove.

Forfatter: Stuart Turton

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9781408889510

KJØP NÅ

Ordinærpris: 139,- KR

Tilbudspris: 99,- KR

Et locked-room mordmysterium i klassisk engelsk setting, men denne fortellingen er alt annet enn tradisjonell. Den unge Evelyn Hardcastle blir myrdet, igjen og igjen. Dagen mordet begås vil gjenta seg helt til morderen avsløres, men mannen som forsøker å løse mysteriet våkner i kroppen til en ny person hver gang. Og noen gjør alt for å stoppe ham. En original og glitrende konstruert thriller!

Forfatter: Adam Roberts

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9781473221468

KJØP NÅ

Ordinærpris: 139,- KR

Tilbudspris: 99,- KR

Det ligger et lik i bagasjerommet på en bil. Denne bilen er nettopp blitt satt sammen av roboter i en helautomatisert fabrikk, styrt av en kunstig intelligens, under kontinuerlig overvåkning. Det har aldri vært et menneske i nærheten, men likevel ruller altså bilen ut av fabrikken med død person inni. Privatetterforsker Alma påtar seg å løse det umulige drapet, og livet hennes blir raskt snudd på hodet.

Forfatter: Fonda Lee

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9780356510514

KJØP NÅ

Ordinærpris: 139,- KR

Tilbudspris: 99,- KR

Vinner av The World Fantasy Award 2018! Hong Kong-gangsterkrim kombinert med episk fantasy? Ja, det fungerer faktisk!

Forfatter: James Bennett

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9780356506647

KJØP NÅ

Ordinærpris: 139,- KR

Tilbudspris: 99,- KR

For dem som har lest alt av Butcher og Aaronovitch. Dette er urban fantasy noir, der myter og modernitet kolliderer i jublende action! Og drager!

Forfatter: Ben Aaronovitch

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9780575097582

KJØP NÅ

Ordinærpris: 139,- KR

Tilbudspris: 99,- KR

Politiarbeid møter spøkelser og magi. Hovedpersonen er herlig, med en solid dose britisk humor og en unik tilnærming til både politiarbeid og magi, noe som kommer godt med i jakten på en overnaturlig morder. Spennende, morsom og smart!

Forfatter: Edgar Cantero

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9781785658761

KJØP NÅ

Ordinærpris: 139,- KR

Tilbudspris: 99,- KR

Scooby Doo kombinert med Lovecraftian horror. Etter tretten år samles den gamle gjengen, de som er igjen, for å konfrontere fortiden som hjemsøker dem. Hva skjedde egentlig ved Sleepy Lake? Herlig mørk, spennende, humoristisk og nostalgisk.

Forfatter: Brandon Sanderson

Format: Hardcover

Språk: Engelsk

ISBN: 9781473224995

KJØP NÅ

Ordinærpris: 149,- KR

Tilbudspris: 99,- KR

Brandon Sanderson er mest kjent for episk fantasy, men her demonstrerer han at han også mestrer både science fiction- og krimsjangrene. Deler av virkeligheten kan kopieres i snapshots. To etterforskere går inn i et snapshot av en by med 20 millioner innbyggere for å se hva som skjedde i den virkelige verden 10 dager tidligere, men de snubler over en grotesk hendelse det ikke var meningen at de skulle se.

Forfatter: China Miéville

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9780330534192

KJØP NÅ

Ordinærpris: 149,- KR

Tilbudspris: 99,- KR

En metafysisk drøm av en bok. Inspektør Tyador Borlu fra The Extreme Crime Squad etterforsker et drap som ikke ser ut til å skille seg nevneverdig ut, men bevisene fører ham i uventede og umulige retninger. Mordmysterier, konspirasjoner og en europeisk metropol som bare delvis befinner seg på vår klode. Philip K. Dick ville likt denne og det gjør vi også!


Sjanger: Familie / Strategi (handel, terninger)

Antall spillere: 3-4

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 10+

Spilletid: 60-120 min

KJØP NÅ

Ordinærpris: 499,- KR

Ordinærpris: 399,- KR

I Catan (tidligere The Settlers of Catan), skal du som spiller forsøke å være den dominerende kraften på Catan-øya, ved å bygge nye bosettinger, byer, og veier. Catan har vunnet en rekke priser, og er en av verdens mest populære brettspill, på grunn av måten det appellerer til både erfarne spillentusiaster og de som er nye til hobbyen.

 

Første spill i Catan-serien.

Sjanger: Familie (bybygging, territoriebygging)

Antall spillere: 2-5

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 8+

Spilletid: 30-45 min

KJØP NÅ

Ordinærpris: 299,- KR

Tilbudspris: 239,- KR

Klassikeren! Ikke la deg lure av det litt kjedelige omslaget, eller den tilsynelatende oppblåste populariteten - det er virkelig så gøy som alle skal ha det til.

 

Carcassonne er et avslappende spill, som kan læres og spilles med hvem som helst - i alle aldre - og skrus opp eller ned i kompleksitet, avhengig av hvem man spiller med.

 

Spillet gir dere muligheten til å konkurrere uten at det blir for kompetativt, slik at den litt dårlige taperen i familien også blir med på moroa.

 

Første spill i Carcassonne-serien.

Sjanger: Familie (kort, økonomi)

Antall spillere: 2-4

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 8+

Spilletid: 30 min

KJØP NÅ

Ordinærpris: 349,- KR

Tilbudspris: 279,- KR

Splendor er et spill om å samle juveler og kjøpe kort. Som spiller er du en Renessanse-kjøpmann, som forsøker å kjøpe opp gruver, transportmidler, butikker - alt for å samle flest prestisjepoeng. Hvis du er rik nok, får du kanskje også besøk av adelen, som selvsagt vil gi deg enda mer prestisje.

 

Veien til seier er et puslespill, hvor du må planlegge nøye, og samtidig holde øye med dine motspillere, for å hindre dem i å løpe fra deg!

 

Kan utvides med Cities of Splendor.

Sjanger: Samarbeid (etterforskning, mord/mysterie)

Antall spillere: 2-4

Språk: Engelsk

Aldersgruppe: 16+

Spilletid: 120-180 min

KJØP NÅ

Ordinærpris: 649,- KR

Tilbudspris: 519,- KR

Detective: A Modern Crime Boardgame tar med seg det klassiske, kortbaserte etterforskningsspillet inn i det 21. århundre, ved å introdusere online-elementer. Du vil få tilgang til Antares, en online-database, som inneholder informasjon om mistenkte, vitner, og dokumentasjon fra arrestasjoner og rettsaker forbundet med saken din.

 

Bruk alle hjelpemidler du kan finne for å løse disse kriminalsakene - søk på internett, sjekk fakta, og du vil stadig oppdage nye spor. Du spiller ikke detektiv; du ER en detektiv!

Sjanger: Samarbeid (etterforskning, mord/mysterie)

Antall spillere: 1-8

Språk: Engelsk

Aldersgruppe: 12+

Spilletid: 60-120 min

KJØP NÅ

Ordinærpris: 449,- KR

Tilbudspris: 359,- KR

I Sherlock Holmes Consulting Detective blir du presentert for et mysterium som må løses, og det blir opp til deg å følge sporet av beviser gjennom 1800-tallets London, inn sidegater og gjennom store herregårder. Du vil intervjue mistenkte, lete gjennom avisen etter spor, og sette sammen puslespillbitene for å finne løsningen.

 

Dette er ikke et konvensjonelt brettspill: ingen terninger, ingen flaks, kun en utfordring for dine detektivferdigheter. Spillet har blitt grundig gjennomgått for å best mulig gjenspeile den svunne viktorianske og holmesianske eraen, så dere vil føle dere helt til rette i settingen.

 

Kan fint spilles med flere, men passer aller best for to!

 

For enda flere saker kan du utvide samlingen med Jack the Ripper & West End Adventures, og Carlton House & Queen's Park.

© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.