Pandoras arv - en ny tegneserie for unge fra Outland forlag

Pandoras arv - en ny tegneserie for unge fra Outland forlag

Bli med på neste eventyr fra Outland forlag, en strålende fantasy-tegneserie for unge, for aller første gang på norsk - Pandoras arv.

 


Den amerikanske tegneserien Pandora's Legacy kommer nå endelig på norsk! Lørdag 2. mai slipper Outland forlag sin norske oversettelse, Pandoras arv. Denne tegneserien vil bergta leserne med et originalt mytisk univers, og vil garantert bli en vinner blant dem som elsket Amuletten og Nordlys-serien.

 

Familieferien tar en uventet vending når Charlie, Janet og Trevor kommer i skade for å knuse en gammel krukke de finner gjemt dypt inne i skogen. Før de vet ordet av det, er det opp til dem å stoppe de mytiske skapningene som har sluppet ut av krukken og redde resten av familien. Med hjelp av en snakkende katt og en magisk mobiltelefon blir dette et eventyr familien aldri vil glemme.

 

I Pandoras arv møter vi både velkjente og mindre kjente mytiske skapninger i en strålende visuell drakt. Gresk mytologi vekkes til live og trer inn i den moderne verden, i en spennende fortelling om familiebånd og heltemot!

Mytologier fra hele verden

 

Forfatteren, Kara Leopard, gjør en vidunderlig jobb med å veve gresk mytologi sammen med karakterer og vesener fra ulike opprinnelser. Hun skaper en ekte page-turner av en fortelling, der spenningen holder deg på kanten av stolen, ivrig etter å finne ut hva som skjer videre.

 

Greske personligheter som titanen Prometheus, håpets ånd Elpis, og gorgonen Stheno, får viktige roller i fortellingen, i tillegg til vesener fra andre regioners mytologier, som Puerto Rico, Filippinene, og Grønland. Den blodtørstige chupacabraen og bakunawaen er noen av de tøffeste motstanderne heltene våre må møte på veien, i tillegg til en sjenert adlet, som vi ikke blir helt kloke på om vi kan stole på.

 

Illustratørene, Kelly og Nichole Matthews, støtter fortellingen med nydelige, detaljerte sider, som belyser karakterenes og de ulike vesenenes design. Disse praktfulle tegningene vil raskt fange oppmerksomheten din, og holde både øye og sinn engasjert hele veien gjennom.

 

Pandoras arv kombinerer fiksjon og historie i skjønn forening, og det endelige resultatet er et fantastisk eventyr. Denne tegneserien er perfekt for fans av mytologiske serier, som Rick Riordans bøker, eller Nordlys og Amuletten, som vi nevnte innledningsvis. Den er også et supert tilskudd til videre lesing for dem som likte månedens utvalgte tegneserie i mai.

 

Vi håper du vil plukke opp dette nye, spennende kapittelet i Outland forlags katalog, og ønsker deg god lesning!

Bestill Pandoras arv her.