Outland Oslo flytter: det du trenger å vite

Outland Oslo flytter: det du trenger å vite

Outland Oslo flytter til nye lokaler! Vil du følge med på prosessen, eller lurer på hva du kan forvente, så finner du info her.

 


Hvem, hva, hvor?

 

Etter 10 år i Kirkegata 23 skal Outland Oslo endelig få nye, større og bedre lokaler i Grensen 5-7.

 

7. juni starter den omfattende prosessen med å flytte alt vi har og eier fra én butikk til en annen, én avdeling av gangen. Det vil være noen uker hvor butikken i Kirkegata ser litt tom ut, men vi jobber hardt og raskt for å få alt på plass så fort som mulig, og vi vil begynne å åpne den nye butikken allerede i andre halvdel av juni.

 

Hvordan blir det i butikken under flyttingen?

 

Siden alle varene skal flyttes fra ett sted til et annet, vil enkelte varegrupper være utilgjengelige i korte perioder, til vi får pakket dem opp i det nye lokalet. Dette gjelder: LEGO, samleobjekter og merchandise, klær, rollespill, samlekortspill og miniatyrspill.

 

Fra og med lørdag kveld 05.06.2021 vil det ikke være mulig å reservere varer som Klikk & Hent for Oslo. Dette varer frem til hele vareutvalget er flyttet over i nytt lokale. Butikken i Kirkegata vil også ha noe kortere åpningstid i flytteperioden, mandag-lørdag 10.00-18.00.

 

Hva kan vi forvente av den nye butikken?

 

Vi gleder oss veldig til å vise frem drømmeprosjektet vi har jobbet med i flere måneder!

 

Vi tar med oss hele utvalget dere kjenner fra lokalene i Kirkegata, og utvider samtidig en rekke av avdelingene våre i de nye lokalene i Grensen! Vi får også endelig plass til et nytt spillrom (etter hvert), og nye, flotte utstillinger som vi håper vil gjøre det til en unik opplevelse å handle hos oss!

 

Hvor holder jeg meg oppdatert?

 

Hvis du vil vite mer om flytteprosessen, eller kanskje sniktitte på innsiden av butikken før åpning, kan du følge oss på Instagram og Facebook.

 

Vi håper dere holder ut med oss i en kort flytteperiode der vi dessverre ikke kan tilby fullt sortiment, og minner samtidig om at nettbutikken alltid er åpen og har like godt utvalg som vi har til vanlig!