Outland Mellom Hyllene | ep. 7 sesongfinale: god sommer

Outland Mellom Hyllene | ep. 7: sesongfinale - god sommer!

Velkommen til vårens syvende og siste episode av Outland Mellom Hyllene! Men, frykt ikke, vi vender plutselig tilbake i september. Tusen takk til alle som har lyttet til podcasten til nå, og vi ønsker dere en god sommer og god lesning!

 


Outland Mellom Hyllene er vår splitter nye podcast om alt mulig lesestoff. Annenhver mandag setter Amalie, Johanne og Mia seg ned for å diskutere det de har lest, og gi anbefalinger og svar på spørsmål til dere som hører på.

 

Har du lyst på en personlig anbefaling, eller ønsker svar på ditt spørsmål i neste episode? Send oss gjerne en e-post til nettbutikk@outland.no, og marker emnefeltet med [Podcast].

 

Du kan høre episoden under, eller finne den alle steder der du hører podcasts.

 

Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts | YouTube

Episode 7: Anbefalte titler

 

Hva vi vil lese i sommer

Mia:

 

Johanne:

 

Amalie:

 

Jeg digger bøkene, spillene, og TV-serien om The Witcher. Har dere noe lesestoff som ligner?

 

 

Det er snart sommer, og jeg trenger noe å lese på. Jeg liker egentlig alt, men jeg vil gjerne ha noe som er som sommerregn; koselig, varmt og melankolsk. Har dere noe sånt?

 

 

Jeg har nylig lest One Piece, Attack On Titan, og My Hero Academia, og så og si all annen «basic» eller «main stream» manga. Har dere noen litt mindre kjente serier jeg kan følge over lengre tid?

 

 

Jeg har siden første lockdown fått en apetitt for kjærlighetsromaner, Alt fra søtt og nusselig, til veldig steamy. Alt jeg vil ha er mer! Har dere noen anbefalinger?