Outland Mellom Hyllene | ep. 5: skitt fiske!

Outland Mellom Hyllene | ep. 5: skitt fiske!

Vår egen podcast, Outland Mellom Hyllene, har allerede kommet til vår femte episode! Våre verter gir som vanlig skreddersydde lesetips til dere som hører på, og her er det mange skjulte skatter å finne.

 


Outland Mellom Hyllene er vår splitter nye podcast om alt mulig lesestoff. Annenhver mandag setter Amalie, Johanne og Mia seg ned for å diskutere det de har lest, og gi anbefalinger og svar på spørsmål til dere som hører på.

 

Har du lyst på en personlig anbefaling, eller ønsker svar på ditt spørsmål i neste episode? Send oss gjerne en e-post til nettbutikk@outland.no, og marker emnefeltet med [Podcast].

 

Du kan høre episoden under, eller finne den alle steder der du hører podcasts.

 

Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts | YouTube

Episode 5: Anbefalte titler

 

Johanne leser:

Amalie leser:

Mia leser:

Bonusanbefaling:

 

Som skeiv kvinne og fantasy/scifi-entusiast blir jeg alltid ekstra glad når jeg finner fantasy og science fiction der skeive kvinner er inkludert. Har dere noen anbefalinger?

 

 

Jeg er 15 år, og ser etter Young Adult-lesestoff med handling i middelalderen, eller på sjørøverskip. Jeg har lest Ringenes Herre og One Piece, og ser etter noe som kan ligne. Har dere noen anbefalinger?

 

 

Jeg ønsker meg en horror-manga som ikke har 18-års aldersgrense, men det er vanskelig å finne. Jeg leser egentlig all horror, men liker blandingen av humor og horror spesielt godt. Kan dere hjelpe meg?

 

 

Jeg leser vanligvis fantasy, men har alltid vært glad i old school krim. Jeg ser etter fortellinger om mestertyver, men finner stort sett bare historier om kriminaletterforskning når jeg leter. Kan dere anbefale noe med "det perfekte heist"?