Mitt Helteakademia - lanseringsfest for manga på norsk

Mitt Helteakademia - lanseringsfest for manga på norsk

Den verdenskjente mangaserien kommer på norsk for første gang! 12. oktober arrangerer vi lanseringsfest for Mitt Helteakademia i Trondheim. Samtidig vil du finne første omnibus i salg hos alle butikkene våre og på nett.


Om Mitt Helteakademia

 

De fleste mennesker i verden har evner kalt "gunst", som dekker et enormt spekter av ulike superkrefter. Men disse kreftene brukes ikke nødvendigvis i det godes navn, og i kampen mot det onde må heltene trå til for å hjelpe!

 

Unge Izuku Midoriya har alltid drømt om å bli en ekte helt, men er dessverre en av de få menneskene i verden som er født uten spesielle evner - en "ugunstet." Men Izuku har et heltemodig hjerte - og kanskje det kan bli redningen, både for ham og mange andre!

 

Mitt Helteakademia er en mangaserie full av action og hjerte - og vil garantert bli en ny favoritt blant både unge og voksne manga-lesere!

 

Forhåndsbestill Mitt Helteakademia her.

Hva

Mitt Helteakademia lanseringsfest

  • Cosplayere
  • Konkurranser
  • My Hero Academia spillturnering på Nintendo Switch
  • Kaker og snacks
  • Gode rabatter på MHA-varer kun i Trondheim under arrangementet

Hvor

Outland Trondheim

Når

12. oktober, 13.00 - 17.00


Blant verdens mest populære manga

 

Mitt Helteakademia (My Hero Academia på engelsk, eller Boku no Hero Academia på japansk) er en av de aller mest populære pågående manga-seriene i verden i dag. Vi har skrevet om den tidligere, som en av våre 5 manga å starte med for nybegynnere. Nå kommer den på norsk for aller første gang!

 

Mitt Helteacademia, eller MHA, er ikke bare en supergod serie, men også en perfekt inngangsportal for dem som vil begynne å lese manga. Seriens internasjonale suksess skyldes til dels dens blanding av vestlig og japansk tematikk og troper, som gjør det lett for nye lesere å sette seg inn i. Tenk på det som om X-Men hadde blitt skrevet i Japan!

 

Typisk japansk er den også, selvfølgelig. Men samtidig låner serien mye fra den amerikanske superhelt-tradisjonen, som jo er en av de mest populære sjangrene i dagens medie- og kulturbilde.

 

Du vil raskt oppdage at noe av det beste med MHA er karakterene. I sine superheltskikkelser kan de innledningsvis fremstå som ikke annet enn stereotyper. Men snart vil de vise seg som både mer komplekse, dynamiske, og gjenkjennbare enn de først gir inntrykk av - både for unge og voksne lesere! Hver og en blant det store karaktergalleriet er svært godt skrevet, og vil overraske deg, side etter side.

En pågående serie - kommer det mer?

 

Vi er svært stolte av at det er vårt eget Outland Forlag som oversetter Mitt Helteakademia til norsk. Vi utgir dem i omnibus-format, som samler volum 1, 2, og 3 fra de japanske utgivelsene.

 

Mitt Helteakadmia er en pågående serie i Japan i dag, og vi har flere omnibus i produksjon. Det vil si, at på et eller annet tidspunkt vil vi sannsynligvis ta igjen de japanske utgivelsene. Når det skjer håper vi å følge dem, samtidig, etterhvert som de kommer ut i Japan. Slik at så snart de har kommet tre japanske volum, samler vi dem i en ny omnibus på norsk.

 

Til slutt vil vi nevne at serien har blitt kjøpt opp av Kulturrådet, slik at den blir å finne i alle Norges biblioteker! Vi er sikre på at Mitt Helteakademia er en serie som mange lesere vil elske - slippes med lanseringsfest i Trondheim 12. oktober!