Vil du lære å tegne manga? Bli med på gratis mangakurs

Vil du lære å tegne manga? Gratis kurs

Velkommen til nybegynnerkurs i mangategning med Outland – skal du sende inn et bidrag til vår mangakonkurranse, eller vil du bare lære å tegne manga? Vi kan få deg i gang!

 


 

I sammenheng med Outland forlags mangakonkurranse i 2020, holder Outland kurs i å tegne manga, i tre av våre butikker.

 

Kurset varer i 2,5 time, og vil ha fokus på å lære deg grunnleggende kunnskaper innen mangategning. Du vil i løpet av kurset blant annet lære hva som skal til for å designe en god karakter, med skritt-for-skritt fremgangsmåte og tips, hvordan du skal gå frem for å fortelle din historie, samt nyttige teknikker og metoder for å tegne manga.

 

Kurset er rettet mot nybegynnere, men er åpent for alle interesserte av alle aldre, uansett om du har lang tegneerfaring, eller aldri har holdt i en blyant før. Det er ingen aldersgrense, men det egner seg for de over 10 år. Er man yngre er det kan det hende enkelte ting vil virke vanskelig, og det anbefales i så fall å ta med en forelder.

 

Et mangakurs som dette vil være et utmerket hjelpemiddel for alle som ønsker å sende inn et bidrag til vår mangakonkurranse, men også som en workshop for hvem enn som skulle ønske å lære seg å tegne manga.

 

Kurset er gratis, og du kan melde deg på i din aktuelle butikk, eller ved å ta kontakt med dem på sosiale medier, e-post, eller telefon. Kontaktinformasjon til butikkene våre kan du finne her. Kurset har begrenset antall plasser, så det er lurt å være tidlig ute!

 

Du trenger ikke ta med eget tegneutstyr, du vil få utdelt det du trenger på kurset.

 


På grunn av smittevernshensyn har kursene fått innskrenket antall plasser tilgjengelig, og øvrige nødvendige tiltak vil bli gjort. Til gjengjeld har vi satt opp et ekstra kurs i Oslo og Bergen, slik at så mange som mulig fremdeles skal få mulighet til å delta.

Oslo

 

Tid: 13. juni 2020, kl. 12:00–14:30 og 15:00–17:30
Sted: Nabolokalet til Kirkegata, oppmøte i butikken
Antall plasser: 10 deltakere per kurs

Trondheim

 

Tid: 24. juni 2020, kl. 12:00–14:30
Sted: Spill-/møtelokaler knyttet til butikken
Antall plasser: 10

Bergen

 

Tid: 25. juni 2020, kl. 12:00–14:30 og 15:00–17:30
Sted: Spillområdet i butikken
Antall plasser: 30 deltakere per kurs