Månedens utvalgte | Fire sikre vinnere i september

Månedens utvalgte | Fire sikre vinnere i september

Er du ute etter ny inspirasjon, til lesestoff, spill, eller generelt gode opplevelser, se ikke lenger. Med våre månedens utvalgte i september har vi akkurat de anbefalingene du trenger.

Hva er månedens utvalgte?

 

Hver måned plukker vi ut en bok, en manga, og en tegneserie, og gir deg 30% avslag på dem hele måneden.

 

I tillegg velger vi et brettspill, som du får til 20% avslag.

 

Vi kaller dem månedens utvalgte, og du finner dem både i alle Outland-butikker, og på nett. Alle våre utvalgte er kun titler vi virkelig vil anbefale - her er det ingen utgåtte varer eller restlager, bare helhjertet entusiasme!

Månedens bok i september: The Witch's Heart av Genevieve Gornichec

Aldersgruppe: Voksne

Forfatter: Geneviev Gornichec

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

159,- / 99,- KR

Levende og overbevisende gjenfortelling av noen av våre eldste myter, The Witch's Heart er den hjerteskjærende historien om heksa Angrboda, guden Loke, og barna de fikk sammen. Og når Angrboda spår en katastrofal skjebne for både familien sin og all eksistens, må hun velge om hun skal godta skjebnen slik hun har sett den, eller stå opp for å skrive den om.

 

Et fantastisk nytt blikk på en gammel historie, med fokus på sterke kvinnelige karakterer - en bok vi rett og slett ikke klarte å legge fra oss!

Månedens manga i september: Dr. Stone

Aldersgruppe: 12+

Forfatter: Boichi & Riichiro Inagaki

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

129,- / 89,- KR

For tusenvis av år siden gjorde et mystisk fenomen hele menneskeheten om til stein, fanget for all tid. Likevel, etter å ha kommet seg løs fra forbannelsen har tenåringen Taiju også funnet igjen vennen sin Senku, som har en ambisiøs plan: å gjenreise verden og sivilisasjonen ved hjelp av oppfinnsomhet og vitenskap!

 

Dr. Stone er en underholdene, unik og, ikke minst, veldig morsom manga, passende for ungdom!

Månedens tegneserie i september: Sweet Tooth av Jeff Lemire

Aldersgruppe: 14+

Forfatter: Jeff Lemire

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

329,- / 229,- KR

Les tegneserien bak den utrolig populære Netflix-serien! Tegneserie-geniet Jeff Lemire (DescenderBlack Hammer) har laget en fantastisk historie om gutten Gus - halvt menneske, halvt rådyr - som må finne sin vei gjennom en veldig skummel verden helt på egenhånd.

 

Sweet Tooth er en utrolig underholdene, spennende og følelsesladet fortelling du bør få med deg!

Månedens brettspill i september: Railroad Ink

Sjanger: Familiespill / Roll & Write

Antall spillere: 1-6

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 8+

Spilletid: 20-30 minutter

Railroad Ink er et brilliant lite spill, som kan sees på som en fjern slektning av terningspillet Yatzy. Du kommer imidlertid til å elske Railroad Ink uansett om du liker Yatzy eller ikke.

 

I disse små eskene får du nemlig et genialt og vanedannende spill, som er enkelt, kjapt og reisevennlig. Planlegg smart, bygg lange motorveier og togspor, og prøv å danne det lengste sammenhengende nettverket. På veien vil du kanskje også finne en overraskende og avslappende tilstand av zen.