Månedens utvalgte | Stemningsfulle grøss for oktober

Månedens utvalgte | Stemningsfulle grøss i oktober

Oktober er en av våre best likte måneder. Vi får en unnskyldning til å sette oss godt til rette, og finne frem ting som kan gi oss den litt skremmende følelsen som passer så godt til stemningen høsten kommer med. I denne månedens utvalgte får du nettopp noen slike titler - våre håndplukkede grøssere, og et sosialt brettspill til dem som helst styrer unna det skumle.

Hva er månedens utvalgte?

 

Hver måned plukker vi ut en bok, en manga, og en tegneserie, og gir deg 30% avslag på dem hele måneden.

 

I tillegg velger vi et brettspill, som du får til 20% avslag.

 

Vi kaller dem månedens utvalgte, og du finner dem både i alle Outland-butikker, og på nett. Alle våre utvalgte er kun titler vi virkelig vil anbefale - her er det ingen utgåtte varer eller restlager, bare helhjertet entusiasme!

Månedens bok i oktober: The Final Girl Support Group av Grady Hendrix

Aldersgruppe: Voksne

Forfatter: Grady Hendrix

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

169,- / 119,- KR

Lynette er den stereotypiske blonde, pene jomfruen fra en slasher-film fra 80-tallet, som på mirakuløst vis overlevde den blodige massakren. Hun er "the Final Girl." Men hvordan er livet hennes etter filmen tok slutt? Vil hun noensinne kunne leve et trygt liv igjen?

 

Denne boken gjør en fremragende jobb med å kombinere slasher-sjangeren fra film med intens, litterær psykologisk thriller, og vil holde deg fanget hele veien gjennom. En perfekt oktober-bok for alle som setter pris på blod og skrekk til Halloween!

Månedens manga i oktober: Remina av Junji Ito

Aldersgruppe: Voksne

Forfatter: Junji Ito

Format: Hardcover

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

299,- / 199,- KR

Det er ingen oktober uten Junji Ito – denne gangen med et skrekkelig mesterverk i voldsom skala.

 

En ukjent planet dukker opp fra et ormehull i verdensrommet og Dr. Oguro døper himmellegemet "Remina", etter datteren sin. Funnet hans blir møtt med stor fanfare, og datteren Remina blir berømt.

 

Men planeten beveger seg i en merkelig bane og legger astronomisk ødeleggelse bak seg, med kurs for jorden. Hva har Remina gjort?

Månedens tegneserie i oktober: Mercy av Mirka Andolfo

Aldersgruppe: Voksne

Forfatter: Mirka Andolfo

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

219,- / 149,- KR

Fantastiske Mirka Andolfo (Unnatural) har skapt et skrekkelig, gotisk kostymedrama om et lite gruvesamfunn høyt mot nord. En elegant, men mystisk kvinne ankommer landsbyen Woodsburgh, som for noen år siden ble rammet av en forferdelig gruveulykke som tok livet av mange kvinner og menn.

 

Men hvorfor har hun kommet? Er det en forbindelse mellom henne og monsteret som dreper uforsiktige landsbyboere på bestialsk vis?

Månedens brettspill i oktober: Wavelength

Sjanger: Selskapsspill

Antall spillere: 2-12

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 14+

Spilletid: 30-45 minutter

KJØP NÅ

499,- / 399,- KR

Er du og vennene dine egentlig på samme bølgelengde? Her er brettspillet for å finne ut av det!

 

Wavelength er et selskapsspill for 2-12 personer, hvor dere skal prøve å komme frem til et bestemt punkt på et spektrum mellom to motsetninger, ut ifra ett hint. Ordparet er varmt–kaldt og hintet er... salat? Hvor skal dere sette pilen?

 

Spillet gir en ganske lik spillopplevelse som Codenames, og bør prøves av alle som liker et godt selskapsspill!