Månedens utvalgte | Actionfylte anbefalinger for november

Månedens utvalgte | Stjernespekkede anbefalinger i november

November er en måned som har mye spenning å by på. Black Friday venter i slutten av måneden, og samtidig bygger julen sin forventning. Det er i det hele tatt mye å glede seg til, og månedens utvalgte i november er intet unntak!

Hva er månedens utvalgte?

 

Hver måned plukker vi ut en bok, en manga, og en tegneserie, og gir deg 30% avslag på dem hele måneden.

 

I tillegg velger vi et brettspill, som du får til 20% avslag.

 

Vi kaller dem månedens utvalgte, og du finner dem både i alle Outland-butikker, og på nett. Alle våre utvalgte er kun titler vi virkelig vil anbefale - her er det ingen utgåtte varer eller restlager, bare helhjertet entusiasme!

Aldersgruppe: Voksne

Forfatter: Kate Elliott

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

159,- / 109,- KR

«Kjønnsbyttet Alexander den Store på en intergalaktisk skala.»

 

Unconquerable Sun er skummelt ambisiøs, men Kate Elliott lykkes på alle punkter og setter sine forfatterkolleger totalt i skyggen med denne helstøpte space opera-romanen.

 

Humor og alvor, spektakulær kamp i verdensrommet og politisk drama, galaktiske konspirasjoner og sterke karakterskildringer; alt serveres i akkurat passe porsjoner. En soleklar anbefaling til alle som liker et storslått epos, uansett sjanger.

Månedens manga i november: Vinland Saga av Makoto Yukimura

Aldersgruppe: 14+

Forfatter: Makoto Yukimura

Format: Hardcover

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

249,- / 179,- KR

La deg underholde av en skikkelig god vikingserie i novembermørket! Vinland Saga, med den foreldreløse helten Thorfinn, tar deg med på et forrykende actionfylt eventyr. Komplett med kamp, politiske og familiære intriger, og ikke minst hevn!

 

Vinland Saga har alle kjennetegnene til en virkelig episk japansk manga, men med dypt og grundig forarbeid om vikingtiden i Norden. Det gjør settingen engasjerende og troverdig til heltediktningen vi er vant til hjemmefra, på en måte du neppe har opplevd før.

Månedens tegneserie i november: Gunning for Ramirez av Nicolas Petrimaux

Aldersgruppe: 16+

Forfatter: Nicolas Petrimaux

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

219,- / 149,- KR

En utrolig underholdene action-tegneserie, som gir deg følelsen av å lese en film. Handlingen er satt til 80-tallet, hvor mysteriet rundt den tilsynelatende rolige støvsugerreparatøren, Jacques Ramirez, engasjerer så til de grader! Kan han virkelig være den beryktede kartell-leiemorderen?

 

Nyt de slående tegningene og kos deg med forfatterens hyllest til 80- og 90-tallets action-thrillere med denne godbiten av en tegneserie, et kjærlighetsbarn av Tarantinos Pulp Fiction og Rodriguez' Mexico-trilogi i et nytt medium.

Månedens brettspill i november: Sushi Go!

Sjanger: Familiespill / kortspill

Antall spillere: 2-5

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 8+

Spilletid: 15-30 minutter

KJØP NÅ

199,- / 159,- KR

Sushi Go! er det om å gjøre å knabbe til seg de beste sushibitene, samtidig som du passer på at de andre spillerne ikke får det de har mest på lyst på. I dette måltidet er det bare du som skal få det slik du vil!

 

Reglene er enkle: velg et av kortene dine, og send bunken videre til neste spiller. De ulike typene sushi gir ulike mengder poeng på slutten av spillet. Sushi Go! er et fantastisk spill du kan spille både med familien og vennegjengen. Det tar heller ikke lang tid å verken sette seg inn i, sette opp, eller spille, og kan derfor dras frem ved enhver passende og upassende anledning!


Publiseringsdato 01.11.2021

Forfatter: Håvard