Månedens utvalgte | Spenningsfylte anbefalinger i mai

Månedens utvalgte | Våranbefalinger for mai

Få med deg månedens utvalgte, vårt faste tilbud hvor vi har funnet frem noen av våre mest spenningsfylte titler, fra vidt forskjellige sjangre. Ikke la brettspillets sjarmerende ytre lure deg, i mai er det action fra første side.

Hva er månedens utvalgte?

 

Hver måned plukker vi ut en bok, en manga, og en tegneserie, og gir deg 30% avslag på dem hele måneden.

 

I tillegg velger vi et brettspill, som du får til 20% avslag.

 

Vi kaller dem månedens utvalgte, og du finner dem både i alle Outland-butikker, og på nett. Alle våre utvalgte er kun titler vi virkelig vil anbefale - her er det ingen utgåtte varer eller restlager, bare helhjertet entusiasme!

Månedens bok i mai | We Ride the Storm av Devin Madson

Aldersgruppe: Voksne

Forfatter: Devin Madson

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

159,- / 109,- KR

Femten år har gått siden opprørerne stormet gatene, men Kisia er fremdeles splittet. Bare gudekeiserens jernhånd holder riket sammen. Men når et sjokkerende forræderi bryter en allerede presset allianse, kommer alt rasende ned.

 

We Ride the Storm er et velfortjent internasjonalt gjennombrudd for en forfatter som startet med å gi ut bøkene sine selv. Devin Madsons fantasy er mørk, magisk og mystisk, og karakterene er noen av de mest levende du noensinne vil møte i en bok. Andre bok i serien er We Lie with Death.

Månedens manga i mai | The Witch and the Beast

Aldersgruppe: 15+

Forfatter: Kousuke Satake

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

169,- / 119,- KR

Guideau må finne heksen som forbannet henne, og oppheve forbannelsen - begge deler er lettere sagt enn gjort. Hva er mest sannsynlig: et kjærlighetens kyss fra en prins på en hvit hest, eller at heksen ombestemmer seg og opphever forbannelsen frivillig?

 

Om du liker gritty, urban fantasy, så er denne mangaen definitivt for deg. Karakterene er unike, og føles ekte, selv med sine mange feil. Serien er voldelig, har en interessant verden, et inspirerende magisystem, og badass karakterer - alltid en formel for suksess!

Månedens tegneserie i mai | Fire Power

Aldersgruppe: 9+

Forfatter: Derek Laufman

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

129,- / 89,- KR

Owen Johnson er på leting etter svaret på hva som skjedde med foreldrene hans. På toppen av et forblåst fjell i Kina finner han et tempel, bebodd av en gruppe krigere som kaller seg The Order of the Flaming Fist. Svarene han får der er kanskje ikke de svarene han ønsket å finne.

 

Fire Power er en fantastisk underholdende skrevet og flott tegnet hyllest til klassiske kampsportfilmer og -tegneserier. En høyoktan start på en oppslukende fortelling!

Månedens brettspill i mai | Jaipur

Sjanger: Familiespill / kortspill

Antall spillere: 2

Språk: Engelsk eller norsk utgave

Aldersgruppe: 8+

Spilletid: 30 minutter

En ny stilling har åpnet seg i maharajas hoff i Jaipur - vår velvillige hersker trenger en ny personlig handelsmann, og byens to flinkeste kremmere har utfordret hverandre til duell.

 

Jaipur er et lite kortspill for to personer, som kan spilles med hvem som helst. Intuitive regler gjør det svært enkelt å sette seg inn i, og det er like enkelt å sette opp. Dere skal kjøpe og selge varer fra et felles marked, og målet er enkelt: kjøpe billig, selge dyrt. Samtidig er det et “førstemann-til-mølla”-spill, med god spenningskurve og stressfaktor. Dette er et utmerket spill for par, kanskje spesielt hvis en av dere ikke har spilt mange brettspill tidligere.