Månedens utvalgte | Sommerlesing og -spill i juni

Månedens utvalgte | Sommerlesing og -spill i juni

Gjør deg klar for sommeren og pride med månedens utvalgte i juni! Dette er tiden for lesing og spill i park og godt vær, sammen med dem vi er glade i - her får du det du trenger!

Hva er månedens utvalgte?

 

Hver måned plukker vi ut en bok, en manga, og en tegneserie, og gir deg 30% avslag på dem hele måneden.

 

I tillegg velger vi et brettspill, som du får til 20% avslag.

 

Vi kaller dem månedens utvalgte, og du finner dem både i alle Outland-butikker, og på nett. Alle våre utvalgte er kun titler vi virkelig vil anbefale - her er det ingen utgåtte varer eller restlager, bare helhjertet entusiasme!

Månedens bok i juni: Gideon the Ninth

Aldersgruppe: Voksne

Forfatter: Tamsyn Muir

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

159,- / 109,- KR

Nekromantikerne har gjenoppstått! Gideon the Ninth er det beinknusende gjennombruddet til Tamsyn Muir og første del av den bestselgende Locked Tomb-trilogien. En intens, gotisk, og mørkt morsom roman, som pulveriserer gamle sjangerkonvensjoner og gir oss en kickass hovedperson det er umulig å ikke bli sjarmert av.

 

Vinner av 2020 Locus Award for beste debutroman og en garantert fremtidig klassiker.

Månedens manga i juni: How Do We Relationship?

Aldersgruppe: 16+

Forfatter: Tamifull

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

129,- / 89,- KR

Å finne den rette er ikke enkelt uansett hvor man er, men det er ekstra vanskelig når man bor i en liten by og attpåtil er lesbisk. Miwa og Saeko vet såpass, så for å spare seg tid og tårer bestemmer de seg like greit for å bli kjærester med hverandre. Kan et forhold født fra tilgjengelighet vokse og bli til ekte kjærlighet?

 

Denne mangaen setter den typiske romansefortellingen på hodet, og viser en mer virkelighetsnær tilnærming til samlivsforhold, basert på konfliktløsing og kompromisser - noe som er svært velkomment!

Månedens tegneserie i juni: You Brought Me the Ocean

Aldersgruppe: 15+

Forfatter: Alexander Hitz-Sanchez & Julie Maroh

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

219,- / 149,- KR

En ny og spennende fortelling fra sterke LGBTQ-forfattere! Alex Sanchez (Rainbow Boys) og Julie Maroh (Blå er den varmeste fargen) har sammen laget en litt annerledes superhelthistorie, om å finne sitt sanne jeg.

 

Dette er en moderne, tegnet ungdomsroman om en gutt med mange hemmeligheter, som bor i ørkenen og ikke kan svømme, og som drømmer om havet. Gripende lesning, og en varm anbefaling!

Månedens brettspill i juni: Chronicles of Crime: 1400

Sjanger: Samarbeidsspill / Mysterieløsing

Antall spillere: 1-4

Språk: Engelsk

Aldersgruppe: 14+

Spilletid: 60-90 minutter

KJØP NÅ

349,- / 279,- KR

Året er 1400 og du er en kjent ridder i Paris. Du får jevnlig profetiske drømmer som hjelper deg med å løse mysterier. Sammen med hunden din, Perceval, har du blitt kjent i byen, og folk kommer nå til deg hver gang de trenger å løse et mysterium.

 

Dette spillet kan lett spilles av alle, uansett hvor mye brettspill du har spilt før, så lenge du liker krim og mysterier. Chronicles of Crime: 1400 er første spill i Chronicles of Crime: The Millennium Series, en rekke detektivspill satt til forskjellige tidsperioder.