Månedens utvalgte | Noen av våre favoritter for julisommer

Månedens utvalgte | Noen av våre største favoritter for julisommer

Nå i juli har vi plukket noen av våre største favoritter til månedens utvalgte. Her er også de fleste titlene på norsk, og egner seg godt for hele familien på tross av alder. Nyt sommeren med lesing og gode spillopplevelser!

Hva er månedens utvalgte?

 

Hver måned plukker vi ut en bok, en manga, og en tegneserie, og gir deg 30% avslag på dem hele måneden.

 

I tillegg velger vi et brettspill, som du får til 20% avslag.

 

Vi kaller dem månedens utvalgte, og du finner dem både i alle Outland-butikker, og på nett. Alle våre utvalgte er kun titler vi virkelig vil anbefale - her er det ingen utgåtte varer eller restlager, bare helhjertet entusiasme!

 1. Dragon Ball 3-i-1 NO ( 1-2-3)
  Dragon Ball 3-i-1 NO ( 1-2-3)
  Dragon Ball Vol. 1
  Av Akira Toriyama
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål

  pris på nett

  Tilbudspris 129 kr Vanlig pris 179 kr
  Våre kunder 1
  100% of 100
  5 / 5
  checkPå lager
Black Sun av Rebecca Roanhorse

Aldersgruppe: Voksne

Forfatter: Rebecca Roanhorse

Format: Paperback

Språk: Engelsk

KJØP NÅ

159,- / 99,- KR

I den hellige byen Tova, er vintersolvervet vanligvis en tid for feiring og fornyelse. Men, i år sammenfaller det med en solformørkelse, en sjelden himmelsk hendelse som solpresten har foreskrevet som en forstyrrelse i verden. Scenen er satt for en storslått, mytisk fortelling!

 

Med denne boken puster Roanhorse nytt liv i episk fantasy. Hun tar sin inspirasjon fra kulturene til urfolk i Amerika og Polynesia i tiden før Europeernes ankomst, og bygger videre på etablerte fantasy-formler for å skape noe fullstendig nytt og forfriskende.

 

Det ligger en fornemmelse av historisk tyngde i denne fortellingen om myter, magi, guder og profetier, som plasserer Roanhorse helt i toppen av moderne fantasy.

Dragon Ball - en av verdens meste leste manga

Aldersgruppe: 10+

Forfatter: Akira Toriyama

Format: Paperback

Språk: Norsk

KJØP NÅ

179,- / 129,- KR

Bli med inn i en verden av eventyr, kampsport og kampen mellom det gode og det onde, i fortellingen som har trollbundet barn og voksne i flere tiår! Virkelig en av de mest populære mangaseriene som noensinne er laget, og som har bidratt til leselyst for hundretusenvis, hvis ikke millionvis, av unge lesere.

 

Legenden sier at den som kan samle alle dragekulene kan få oppfylt et ønske av den mektige drageguden, Shenlong. Dessverre er kulene spredt for alle vinder. Kan den ungdommene Son Goku og oppfinneren Bulma finne dem alle?

 

For å lære mer om Dragon Ball, kan du lese mer om mangaen og dens betydning her.

Gamle Gubber tegneserie

Aldersgruppe: 14+

Forfatter: Wilfred Lupano & Paul Cauuet

Format: Hardcover

Språk: Norsk

KJØP NÅ

299,- / 199,- KR

Gamle gubber er en fantastisk underholdende tegneserie, om de tre gamle gubbene Antoine, Mimile og Pierrot. Den handler om å leve og ha levd, om penger og om opprør. Og ikke minst handler den om kjærlighet, både til livet og til de som fyller det.

 

Denne passer til alle som liker en god historie, og det er stor enighet om at dette er akkurat det, for Gamle gubber har gått sin seiersgang over Europa, og solgt hundretusener av eksemplarer! Denne norske utgaven vant også Sproingprisen for beste oversatte tegneserie.

Cartographers: A Roll Player Tale - nå på norsk!

Sjanger: Strategispill

Antall spillere: 1-9

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 10+

Spilletid: 30-45 minutter

KJØP NÅ

249,- / 199,- KR

Her er et brettspill som har den sjeldne evnen å kunne fange oppmerksomheten til både de mest erfarne og nybegynnerne som aldri har ferdes bortenfor Monopol og Yatzy.

 

Cartographers er en fremfragende blanding av engasjerende regler som oppmuntrer til god strategi uten å gjøre det for konkurransedrevet, og morsomme og kreative elementer for spillerne å leke med. Det hele gir en spillopplevelse hvor dere umiddelbart vil kaste dere ut i neste runde - og en til, og en til!

 

Du kan også lese mer om Cartographers her.