Dette er høstens viktigste boknyheter

Høstens viktigste boknyheter

Høsten er for mange synonymt med ferske bøker og lesestund - bokhøsten kaller vi det. Sesongen har ikke skortet på godsakene, og hyllene våre er fulle med både etterlengtede og overraskende boknyheter. Her ser vi på noen favoritter.


 

Bokhøsten 2019 er usedvanlig god for de av oss som liker fantasy- og science fiction-bøker. Flere etterlengtede oppfølgere konkurrerer om oppmerksomheten med helt nye verdener og historier. De gamle mesterne får selskap av nye og fascinerende stemmer. En aldri tidligere utgitt fantasyroman av legenden Robert Jordan, starten på en splitter ny dark fantasytrilogi av Joe Abercrombie og oppfølgeren til det globale fenomenet The Handmaid's Tale er bare begynnelsen på en imponerende høstliste!

 

Alle godbitene vi får servert nå er en uslåelig bekreftelse på at sci-fi og fantasy lever i beste velgående. Og husk at bøkene vi presenterer her bare er et lite utvalg. Vi oppmuntrer deg til å utforske videre i nettbutikken - for eksempel har vi også skrevet om noen av årest beste bøker så langt i år - eller besøke din nærmeste Outland-butikk og slå av en prat med en av våre dyktige ansatte.