Høstens brettspilltips fra Outland forlag

Høstens brettspilltips fra Outland forlag

Trenger du nye brettspilltips for familien? Vi er alltid på leting etter gode brettspill som kan oversettes til norsk for å gjøre dem tilgjengelige for flere familier og venner rundt i landet. Her er noen av de nyeste brettspillene fra Outland forlag!

 


Høstmørket nærmer seg med stormskritt. Det begynner å bli tid for å pakke seg inn med pledd og noe varmt i koppen, og med når det blir mørkere utenfor er det ingenting som slår en god brettspillkveld med gode venner. Er du på jakt etter noe nytt til spillsamlingen? Outland forlag kan nå by på hele fire brettspillnyheter på norsk. Her er det noe for enhver smak og perfekt underholdning til regntunge dager med godt selskap.

Decipher - ordspill for hele familien

Sjanger: Selskapsspill / ordspill

Antall spillere: 2-4

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 10+

Spilletid: 30 minutter

KJØP NÅ

429,- / 386,10 KR

Samle familien, vennegjengen, eller kohorten til en morsom spillkveld! Decipher er et unikt ordspill, av samme type som Codenames, Scrabble og Decrypto. Her skal dere virkelig leke med ordene, men også bokstavene! Bruk forskjellige biter og hjelpemidler til å sette sammen bokstaver for å løse ordgåten.

 

Som spillere må dere bruke bokstavbiter til å kode og dekode ulike ord. Én av dere, "koderen", setter sammen et hemmelig ord, skjult for de andre. Resten av gruppen forsøker å gjette ordet ved bruk av fargerike biter som gradvis settes sammen til bokstaver. Vær den første som gjetter riktig ord og få bonuspoeng for bokstavbitene du ikke har brukt!

Yōkai - et hukommelsesspill inspirert av japanske ånder

Sjanger: Familiespill / samarbeidsspill

Antall spillere: 2-4

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 8+

Spilletid: 20 minutter

KJØP NÅ

149,- / 134,10 KR

Yōkai er et samarbeidsspill for hele familien. Her er det om å gjøre å finne alle åndene som hører sammen - uten å si et ord. Klarer dere å samarbeide uten å snakke sammen? Det er både en utrolig vanskelig og veldig morsom oppgave! 

 

Det har brutt ut full forvirring blant yōkaiene - en type japanske ånder! Stakkarene har viklet seg sammen, og den eneste måten å roe dem ned på er å gjenforene dem med sine rette familier igjen. Men de lettskremte åndene ligger i skjul, og for å løse oppgaven må den derfor utføres i stillhet - den minste lyd vil skremme dem! Spillet foregår i et vakkert origiami-univers, og de uttrykksfulle yōkaiene gjør dette til en morsom spillopplevelse som er lett å lære.

Little Dragons - morsomt og søtt familiespill

Sjanger: Familiespill

Antall spillere: 2-6

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 5+

Spilletid: 15 minutter

KJØP NÅ

249,- / 224,10 KR

Little Dragons er et familiespill med korte runder, som er lett å lære seg – den perfekte underholdningen for store og små familiemedlemmer. Alle drageeggene spres utover bordet med framsiden ned, så er det om å gjøre å finne fram til dragene som passer sammen. Man skal samle så mange egg av samme type som mulig for å få bonuspoeng.

 

I motsetning til andre hukommelsesspill er du her ikke bare avhengig av litt flaks og klisterhjerne, men også en god strategi for å ta de rette valgene og gå av med seieren. Den beste strategien er ikke nødvendigvis å memorere hvor alle eggene ligger, men å velge de eggene du vil samle på for å få ekstra bonuspoeng, eller bare for å ødelegge de andre spillernes plan.

Cross Clues - kan forhåndsbestilles nå!

Sjanger: Ordspill / selskapsspill

Antall spillere: 2-6

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 7+

Spilletid: 5-10 minutter

FORHÅNDSBESTILL NÅ

249,- / 224,10 KR

Cross Clues er enda et underholdende brettspill som garanterer en morsom spillkveld for hele familien eller vennegjengen.

 

Spillerne må samarbeide om å fylle ut et rutenett ved bruk av ulike ord som hint. Det høres kanskje lett ut? Men hvordan kan du kombinere ordene “kylling” og “kvinne” uten å si noe annet enn et enkelt ord? Valget faller på (det litt uheldige) ordet “høne”! Klarer de andre å tyde hintet som gis? Her må dere virkelig leke med ord og betydninger!

 

Foreløpig er Cross Clues åpent for forhåndsbestilling.


Publiseringsdato: 30.09.2021

Forfatter: Nora