Du kan fortsatt bruke Klikk & hent i Oslo

Du kan fortsatt bruke Klikk & hent

Som mange andre butikker må Outland Oslo holde midlertidig stengt frem til 29. april, men du kan fortsatt benytte deg av Klikk & hent - her er hvordan!

 

Vi synes selvsagt situasjonen vi befinner oss i er både utfordrende og trist, men det skal ikke hindre oss fra å gjøre det vi kan for at dere skal få det dere trenger og ønsker dere der hjemme!

 

Du kan selvfølgelig bestille varene dine i nettbutikken vår, men ønsker du et annet alternativ vil Klikk & hent-løsningen vår også fungere gjennom hele nedstengningsperioden. Mellom klokken 10.00 og 18.00 fra mandag til lørdag kan du hente varene dine utenfor butikken vår i Kirkegata 23, og betale med Vipps.

 

Slik fungerer det:

 

  1. Finn varen på våre nettsider.
  2. Velg Oslo, Kirkegata fra nedtrekksmenyen for Klikk & hent. Hvis butikken ikke står oppført, betyr det at vi er utsolgt for varen.
  3. Skriv inn e-post og telefonnummer. Du vil få en bekreftelse på SMS om at vi har mottatt bestillingen din.
  4. Vent på ny SMS om at varene dine er klare til å hentes, og informasjon om betalingssum og henting.
  5. Utenfor butikken vil det stå informasjon om betaling.
  6. Ring på døren, vis bekreftelse for betaling, og vi kommer ut med dine varer!

 

Selv om møtet er kort og vi vil holde anbefalt avstand, skal hendene sprites med håndsprit og vi setter pris på at du bruker munnbind.

 

Dersom du har andre spørsmål, ikke nøl med å sende oss en e-post til oslo@outland.no, eller ringe på telefon 22 33 04 10.