Bli med i Outland forlags mangakonkurranse

Outland forlags mangakonkurranse 2020

Opptatt av manga og japanske tegneserier? Har du en tegner-, eller forfatterspire i deg? Da bør du gripe sjansen nå, og bli med i en åpen konkurranse for å få nettopp din historie på trykk!

 

I januar hører vi ofte «nytt år, nye muligheter», noe som også gjelder for vårt eget Outland forlag. Vårt lille, men ivrige forlag jobber stadig med nye prosjekter og titler, med mål og ønske om å spre gleden over tegneserier og manga til flere norske lesere.

 

Det som er ekstra spesielt med en av utgivelsene våre i år er at vi enda ikke vet hvem skaperen er. Kanskje er det deg? Vi inviterer nemlig alle som har interesse for tegning i japansk mangastil og historiefortelling til å levere et egetprodusert bidrag, for en sjanse til å bli med i Outland forlags første norske mangaantologi.

 

De utvalgte bidragene vil bli utgitt i et hefte som deles ut gratis i alle Outlands butikker. Bidragene blir vurdert av redaksjonen i Outland forlag. I bedømmelsen legger vi vekt på historiefortelling, tegnestil og kreativitet, og vi oppfordrer alle til å ha det gøy med utfordringen! Dersom du har en historie du vil dele, tar vi gjerne imot den.

 

Alle deltakerne som får sitt bidrag trykket vil få en gavepakke fra Outland. I tillegg velger vi ut en deltaker som får litt ekstra heder, og en større gavepakke til en verdi av ca 5000,- kroner.

 

Bidragene må være på 4-20 sider, og heftet blir trykket i svart-hvitt med målene 125 x 187 mm. Merk at karakterene og historiene i bidraget ditt må være dine egne, og ikke kopier eller fortsettelser av andre forfatteres karakterer og historier. Send bidraget ditt til forlag@outland.no, eller lever det i en Outland-butikk, innen 30. juni, 2020. Husk å oppgi e-postadresse slik at vi kan ta kontakt med deg hvis bidraget ditt blir valgt ut!


 

Oppsummering: Manga-konkurranse

 

  • Lag din egen originale manga på 4-20 sider.

 

 

  • Utvalgte bidrag vil trykkes i en antologi og premieres.

 

  • Heftet trykkes i sort/hvitt, med målene 125 x 187 mm.

 

F.A.Q.

 

1. Må jeg skrive fra høyre mot venstre?

– Nei. Begge veier er OK og jevngode. Hvis vi får bidrag med ulik leseretning, deler vi heftet i to.

 

2. Vil dere (Outland) beholde rettighetene til historien min og karakterene mine?

– Nei. Vi trykker bidraget kun en gang, i den spesifikke utgivelsen, og beholder ingen rettigheter etter det.

 

3. Må jeg skrive på norsk?

– Ja, vi vil kun trykke bidrag skrevet på norsk.

 

4. Er det noen begrensninger på innhold?

– Vi kommer ikke til å trykke bidrag med grov vold, eller annet eksplisitt materiale.