Årets 20 beste brettspill ifølge våre kunder

Årets 20 best solgte brettspill

Årets beste brettspill har denne gangen blitt bestemt av nettopp dere, våre kunder! Listen over Outlands 20 mest solgte brettspill i 2019 viser at kundene våre elsker lette sosiale brettspill, men at dere ikke er redde for en utfordring.

 

Først og fremst er det utrolig gøy å se at listen er fylt med så mange partyspill og selskapsspill! De siste årene har sjangeren fått et bredt og mangfoldig utvalg, med mengder av ulike tema. Det kommer tydelig frem i denne listen, med spill som Cards Against Humanity, som de fleste kjenner, til nyere varianter som Exploding Kittens, og What Do You Meme.  Dette gleder oss, fordi det nok har bidratt til å gjøre brettspillhobbyen mye mer tilgjengelig for folk som vanligvis ikke ville latt seg interessere.

 

Det naturlige neste steget blir da andre spill som oppmuntrer til prat og diskusjon blant spillerne, som den soleklare vinneren Secret Hitler, One Night Ultimate Werewolf, eller Coup.

 

Selskapsspill er ikke bare morsomt, det er også en utmerket måte å introdusere nye spillere til brettspillhobbyen på. Få dem hekta i en sosial setting, med godt humør og lav terskel, og la dem derfra dykke videre ned i alt annet gøy brettspill har å by på.

 

I tillegg til dette er det samtidig godt å se at flere spill vi nå regner som klassikere også har kommet med, som Catan og Carcassonne. Enda morsommere er det at tungvektere, som Gloomhaven (såkalt verdens beste brettspill, som vi har skrevet om i vår artikkel om brettspill for to) og Terraforming Mars, også har fanget såpass stor popularitet blant dere.

 

Enten du er en nybegynner, eller ivrig brettspillentusiast, har deres egne brettspillfavoritter fra 2019 vist oss at denne hobbyen definitvt har noe for alle typer spillere.

 


(Obs! Enkelte av spillene på listen er dessverre utsolgt for øyeblikket, men vil komme tilbake på lager)


 

Våre andre bestselgere

 

Hvis du er ute etter mer inspirasjon – eller bare er nysgjerrig på hva kundene våre kjøpte mest av i fjor – les gjerne våre andre bestselgerlister, med både manga, tegneserier, og bøker.