Alle innlegg

Trafikk-kork på Mars

Planeten Mars har hatt en helt spesiell plass i våre kulturer i flere tusen år. Det er noe med den røde kulen på nattehimmelen som har inspirert utallige fantasier om guder og marsboere, og drømmer om astronauter på utenomjordiske eventyr i skinnende farkoster. Nå i begynnelsen av 2021 er Mars i nyhetsoverskrifter verden over.

Månedens utvalgte | Vårens anbefalinger i mars

Med månedens utvalgte får du noen av våre beste anbefalinger til super pris. Mars tilbyr en god blanding, noe for de fleste aldre og interesser!

Velkommen til Itras by - et rollespill på norsk

Itras by - et rollespill på norsk. Dette er begynnelsen på en surrealistisk fabel hvor dere kan forme spillet og endre reglene.

Månedens utvalgte | Fantastiske anbefalinger i februar

Nyttårsforsetter? Les mer og bruk mer tid med de nærmeste! Månedens utvalgte i februar gir deg våre beste anbefalinger til en super pris.

Vi søker venner og par som har møttes hos oss | Outland Sammen

Gjennom Outland Sammen søker vi venner og par som har møttes gjennom Outland, og ønsker å høre deres historie. Les mer og vinn gavekort!

Bok i fokus | A Song For a New Day

Science fiction bruker ofte forestillinger om fremtiden for å belyse dagsaktuelle problemstillinger. Det var sannsynligvis nettopp det Sarah Pinsker hadde som utgangspunkt da hun ga ut sin første roman A Song for a New Day i 2019. Hun skulle bare ha visst hvor dagsaktuell den boken skulle bli bare noen måneder senere.

Stadig mer fantasy og science fiction på skjermen

Serien The Witcher ble en internasjonal suksess over natten etter premieren på Netflix i desember 2019 og nysgjerrige fans strømmet til butikkene for å skaffe seg bøkene som startet det hele. Dette er bare ett eksempel på en tendens vi har sett i flere år: Science fiction- og fantasy-bøker blir stadig oftere omskapt til TV-serier og filmer og etterspørselen bare øker.

Månedens utvalgte | Januar og årets første anbefalinger

La oss starte januar og 2021 med et ferskt knippe av våre beste anbefalinger. Årets første månedens utvalgte, her er det noe for alle!

Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!

Verdens største superhelt er tilbake - nå også på norsk! Outland forlag slipper sin første Marvel-tegneserie, Spider-Man: Flaks for Parker.

Tre nye brettspill på norsk fra Outland forlag

Hva er vel bedre romjulsunderholdning enn ferske brettspill for hele familien? Outland forlag har gitt ut tre nye brettspill på norsk!

Månedens utvalgte | Desember og årets siste anbefalinger

Desember ringer inn årets slutt, og årets siste månedens utvalgte. Vi har plukket noen favoritter som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. 

De beste familiespillene i 2020

For å unngå at familien blir lei av hverandre, her årets beste familiespill i 2020, for timevis med moro dere alle kan dele.

Page:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6