Alle innlegg

Cli-fi: Sjangeren du har lest uten å vite det

Cli-fi er en forkortelse for climate fiction (klimafiksjon) og må for all del ikke forveksles med klimafornektelse. Her snakker vi om en litterær sjanger som fikk sitt navn for bare få år siden, men som har vokst frem over mange tiår parallelt med vår økende bevissthet omkring menneskeskapte klimaendringer.

Outland Mellom Hyllene | ep. 3: aldri undervurder en antologi

Lytt til tredje episode av vår podcast, Outland Mellom Hyllene, der vi skreddersyr lesetips etter deres ønsker! Denne episoden tar for seg alt fra klassiske bøker til de nyeste superhelt-tegneseriene.

Månedens utvalgte | Aprils beste lese- og spilltips

En ny måned runder hjørnet. Og mens grønne tegn begynner å vise seg, og vi smått begynner å se frem til sommeren, er det ingenting som slår en god bok eller brettspill. Som vanlig har vi våre beste tips klare, til en super pris.

Bok i fokus | Ashes of the Sun

Med Ashes of the Sun beveger forfatteren Django Wexler seg tydelig i retning tradisjonell episk fantasy, og han leverer et uomtvistelig bevis for at han mestrer sjangeren. Overbevisende start på den nye serien Burningblade & Silvereye.

Outland Mellom Hyllene | ep. 2: så barbariske dere er!

Vår nye podcast, Outland Mellom Hyllene, er tilbake med flere anbefalinger av bøker, manga og tegneserier - skreddersydd til deres ønsker!

Årets påskesalg | Tilbud på brettspill, manga og tegneserier

Påsken 2021 ser ut til å bli faretruende lik fjorårets, men på vårt påskesalg vil du få alt du trenger for å lage god stemning innendørs!

Lag Escape Room i egen stue med disse brettspillene

De siste årene har Escape Room-brettspill vært en voksende sjanger. Det har dukket opp flere serier med spill der man må samarbeide om å undersøke, finne hintene, løse gåtene og komme seg ut.  Det finnes mange forskjellige Escape Room-spillserier der ute som bringer mye forskjellig til bordet.

Outland Mellom Hyllene | ep. 1: barn burde bli skremt

Trenger du lesetips? I vår nye podcast, Outland Mellom Hyllene, skal vi anbefale bøker, manga og tegneserier. Her er første episode, og oversikt over alle titler vi diskuterer underveis!

Bok i fokus | Leave the World Behind

Leave the World Behind er nok ikke den typiske Outland-boka, i den grad noe slikt finnes. Her finner du ingen romvesener eller romskip, ingen alver og ikke noe magi. Her er det bare vanlige mennesker i et vanlig hus litt ute på landet i det østlige USA. Men noe er likevel ikke helt som det skal…

Trafikk-kork på Mars

Planeten Mars har hatt en helt spesiell plass i våre kulturer i flere tusen år. Det er noe med den røde kulen på nattehimmelen som har inspirert utallige fantasier om guder og marsboere, og drømmer om astronauter på utenomjordiske eventyr i skinnende farkoster. Nå i begynnelsen av 2021 er Mars i nyhetsoverskrifter verden over.

Månedens utvalgte | Vårens anbefalinger i mars

Med månedens utvalgte får du noen av våre beste anbefalinger til super pris. Mars tilbyr en god blanding, noe for de fleste aldre og interesser!

Velkommen til Itras by - et rollespill på norsk

Itras by - et rollespill på norsk. Dette er begynnelsen på en surrealistisk fabel hvor dere kan forme spillet og endre reglene.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5