Alle innlegg

Outland Oslo flytter: det du trenger å vite

Outland Oslo flytter til nye lokaler! Vil du følge med på prosessen, eller lurer på hva du kan forvente, så finner du nødvendig info her.

Beste fantasy og sci-fi med LGBTQ+ representasjon

Sommertid er Pride-tid, og heldigvis er det nå lettere enn noengang å finne mainstream fantasy og sci-fi-bøker med LGBTQ+ personer i hovedrollene. Det er ikke så lenge siden skeive karakterer var forvist til biroller, om de i det hele tatt var til stede, men dette har endret seg drastisk.

Bok i fokus | A Memory Called Empire

Arkady Martine vant den prestisjetunge Hugo-prisen for beste roman i 2020 med boken A Memory Called Empire. Hun havnet dermed i en eksklusiv klubb av forfattere som har vunnet prisen med sin debutroman. Ann Leckie gjorde det samme i 2014 med Ancillary Justice, og Paolo Bacigalupi vant i 2010 med The Windup Girl.

Månedens utvalgte | Sommerlesing og -spill i juni

Gjør deg klar for sommeren og pride med månedens utvalgte i juni! Dette er tiden for lesing og spill i park og godt vær, sammen med dem vi er glade i - her får du det du trenger!

Pusle-ekspert? Våre tips til vanskelige puslespill

Er du en skikkelig fan av puslespill, men trenger å gå opp et nivå? Vanskelige puslespill - vi har utfordringen du trenger.

9 titler vi anbefaler til PRIDE

Vi vil feire Pride i hele juni - en fest som hyller at vi kan være akkurat de vi er, og være stolte av det. Dette gjør vi ved å gi oppmerksomhet til bøker, tegneserier og manga som representerer mangfold og kjærlighet.

Outland Mellom Hyllene | ep. 7 sesongfinale: god sommer

Velkommen til vårens syvende og siste episode av Outland Mellom Hyllene! Men, frykt ikke, vi vender tilbake i september. God sommer!

Ideer til å lage bedre tegneserier? Våre beste tips

Har du en tegneserie i deg, men vet ikke hvordan du skal lage den? Trenger du ideer og inspirasjon til å utvikle din tegneserie? Her får du våre tips til hvor du bør begynne, og hva du trenger for å sette i gang!

Quiz & kunnskapsspill for hele familien

Brettspill med quiz er for mange blitt obligatorisk på familiesammenkomster og kvelder med venner. Her er våre favoritter!

Outland Mellom Hyllene | ep. 6: Ja, vi elsker

Podcastens sjette episode var 17. mai-episoden, så gratulerer med dagen til alle våre lyttere. Denne gangen snakker Outland Mellom Hyllene om alt fra TikTok til norsk natur, og oversikten over titlene finner du her.

Monster på haugen - en fantasytegneserie for lesere i alle aldre

Monster på haugen er en ny tegneserie for alle slags fantasy-entusiaster! For hva gjør man når det lokale bymonsteret har mistet all selvtillit? Nå er det opp til en gammel doktor og en gategutt å hjelpe monsteret Rayburn med å finne tilbake til sin egen uhyrlighet.

Outland Mellom Hyllene | ep. 5: skitt fiske!

Vår egen podcast, Outland Mellom Hyllene, har allerede kommet til vår femte episode! Våre verter gir som vanlig skreddersydde lesetips til dere som hører på, og her er det mange skjulte skatter å finne.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5