Alle innlegg

Rapport fra årets største brettspillmesse: Spiel i Essen 2021

Hvert år bli verdens største brettspillmesse arrangert i Essen i Tyskland, og i år var en liten gjeng fra Outland sendt på ekspedisjon!

Månedens utvalgte | Noen siste desember-gaver

Enten du trenger noen siste julegaver, eller vil skjemme bort deg selv med noe smått nå i desember – våre månedens utvalgte har noe å by på.

En guide til isekai-manga: En verden til å dø for

Isekai-manga tar deg med på fantastiske reiser til andre verdener, og har blitt vanvittig populært! La oss finne ut av hvorfor.

Besøk oss og opplev førjulsmagi på Jul i Vinterland!

Ta en tur innom Spikersuppa i Oslo, og opplev litt førjulsmagi sammen med oss! Vi står klare med flotte julevarer.

Ti strategispill som passer perfekt for barn

Du vil gjerne introdusere familien din for litt dypere strategispill, men hva slags strategispill passer for barn? Se våre forslag!

Er du lei av Catan? Her er flere brettspill som forbedrer formelen

Catan er et folkekjært brettspill, med fast plass i bokhyller rundt hele verden. Men det kan bli litt kjedelig i lengden også?

Musegarden – Som Game of Thrones for de unge

Med Musegarden har David Petersen skapt et vakkert riddereventyr i George R. R. Martins ånd. En flott tegneserie for både barn og voksne.

Månedens utvalgte | Actionfylte anbefalinger for november

November har mye spenning å by på. Black Friday venter og julen like etter. Det er mye å glede seg til, og månedens utvalgte er intet unntak!

Brettspillet Slide Quest kåret til årets barnespill

Familiespillet Slide Quest har vunnet prisen for årets barnespill i 2021! Les om spillet, og prøv det selv for garantert moro med familien.

Reis ut på eventyr – Pokémon på norsk for første gang

Pokémon fyller 25 år, og Outland forlag feirer jubileet ved å gi ut mangaserien Pokémon-eventyrene på norsk for første gang!

Tegneserieromaner – anbefalte langlesinger

Graphic novels, eller tegneserieroman, når et stadig bredere publikum, og mange nyter gleden av å lese lengre tegnede historier. Les mer!

Outland Mellom Hyllene | ep. 9: på sjefens kontor

Etter en uke med tekniske problemer er episode 9 av podcasten vår endelig ute – rett fra kontoret til Outlands øverste sjef. Hør historien om hvordan podcast-gjengen havnet der!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5