Alle innlegg

Vil du lære å tegne manga? Bli med på gratis mangakurs

Velkommen til mangakurs med Outland – skal du sende inn et bidrag til vår mangakonkurranse, eller vil du bare lære å tegne manga? Vi kan få deg i gang!

Et mangfoldig utvalg lesestoff til Pride

I juni roper vi hurra for mangfold og kjærlighet! Her løfter vi frem et utvalg bøker, tegneserier og manga i anledning Pride.

Månedens utvalgte | Sommeranbefalinger for juni

I juni melder sommeren endelig sin ankomst, og vi står klare til å gi deg våre beste anbefalinger av både spill og lesestoff, til uslåelige priser.

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 2: Vitenskap & romantikk

Vi har startet en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for de fleste behov du måtte ha. Her er andre innlegg, av fire - frem med rosene og mikroskopet!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 1: Dommedag & Feelgood

Folk takler motgang på ulike måter. Her er første del i en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for (nesten) alle behov du måtte ha i slike situasjoner.

Månedens utvalgte | Våre topp 4 anbefalinger i mai

Vi fortsetter som alltid å gi dere nye anbefalinger til det beste vi har å by på av lesestoff og brettspill. Mai er ikke noe unntak!

Pandoras arv - en ny tegneserie for unge fra Outland forlag

Bli med på neste eventyr fra Outland forlag, en strålende fantasy-tegneserie for unge, nå på norsk for aller første gang - Pandoras arv.

Comic Book Day - det du trenger å vite

Første helg i mai feirer vi med et supert tilbud på tegneserier og manga, både i butikk og på nett - her er det du trenger å vite.

Månedens utvalgte | Anbefalinger for en april tilbragt innendørs

Stol på at vi vil sørge for at du du har gode spill og godt lesestoff å fylle dagene dine med denne våren! Her får du månedens anbefalinger for april.

Familiespill som gir spennende underholdning i hjemmet

Brettspill er den perfekte aktiviteten for alle som vil gjøre noe med familien. Ekstra moro blir det om du finner det familiespillet alle blir hekta på!

Spill for par - en rekke tomannsspill på rolige dager

På rolige innedager kan det være fint å ha noe å gjøre. Tiden kan gå mye fortere, og bli uhyrlig spennende, med et morsomt brettspill for to!

Årets påskekampanje | Perfekte brettspill for innetid

En påske innendørs trenger ikke bety mangel på moro! Her er fem brettspill til tilbudspris, som passer perfekt for små samlinger av venner og familie.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5