Alle innlegg

Tome og Sprint - en tegneserielegende er død

Tome falt bort 5. oktober. Han er en legende innen fransk-belgiske tegneserier, ikke minst for sin karriere med Sprint. Vi ser på noen av hans bidrag.

Mitt Helteakademia - lanseringsfest for manga på norsk

Den verdenskjente mangaen kommer på norsk for første gang! 12. oktober holder vi slippfest for Mitt Helteakademia - en manga på norsk, som alle vil elske!

Månedens utvalgte | Anbefalinger for ekte høststemning i oktober

I oktober skaper høstfargene og mørkere kvelder stemning for innetid, med grøss og gru. Våre anbefalinger for oktober vil gi deg garantert gode opplevelser!

Info - en kosmetisk prisendring

Vi skriver dette for å gi beskjed om at vi har gjort en liten endring i hvordan prisen vises i nettbutikken. Men ta det rolig, det er kun kosmetisk, prisen du betaler forblir den samme som før.

Inktober - en tegneutfordring hver dag i oktober

I oktober hvert år tar tegnere over hele verden fatt på tegneutfordringen Inktober, ved å lage en tegning med blekk hver dag hele måneden.

Joker-tegneserier du må lese - Her er de aller beste

Joker er en av verdens mest ikoniske kjeltringer. Her ser vi på tegneserier som må leses av alle som vil vite mer om Klovneprinsen!

His Dark Materials i ny drakt på HBO

Vi er spente på å se en ny TV-adaptasjon av His Dark Materials på HBO, men bøkene er like aktuelle som alltid - både for voksne og barn!

Årets favorittbøker innen Fantasy og Science fiction

Vi i Outland trekker frem de beste bøkene i 2019 innen fantasy og science fiction. Bøker du vil bli oppslukt av fra første kapittel!

Månedens utvalgte | September-tips til lesehøsten

Snart kommer høsten krypende med tegn på at det er på tide å finne frem lesestoff og brettspill - her får du månedens beste anbefalinger!

Senior-eventyret fortsetter med flere kapitler fra Gamle Gubber

Outland har, i samarbeid med Zoom-forlag, pustet nytt liv i de elskverdige karakterene fra Lupano og Cauuet sin franske tegneserie-klassiker, Gamle Gubber!

Månedens utvalgte | Nye anbefalinger for august

Det er fremdeles litt igjen av sommeren. Har du bruk for ny inspirasjon til lesestoff og brettspill har vi løsningen, som vanlig, med månedens anbefalinger!

Outland Open: Sesong 3 | Magic: The Gathering

Outland Open - vår egen turneringsserie for Magic: The Gathering. Konkurrer om premier, og en invitasjon til finaleturneringen Outland Invitational!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.