Alle innlegg

Første volum av mangaantologien Rakkan er her

Rakkan er Norges første mangaantolgi med fortellinger av norske mangaskapere! Det første volumet samler seks fortellinger fra ulike serieskapere.

5 morsomme brettspill for voksne

Brettspill med familien er vel og bra, men leter du noen ganger etter brettspill som egner seg bedre for voksne? Her får du noen av våre favoritter av morsomme brettspill for de voksne rundt bordet.

Sommerpodden | ep. I: pride og norske tegneserier

Selv om første sesong av podcasten er over, har vi fortsatt noe på lur gjennom sommeren. Sommerpodden er et løsere format av Outland Mellom Hyllene, og inkluderer blant annet gjester og mer gøy!

Prinsesse prinsesse - en ny tegneserie fra Outland forlag

Prinsesse prinsesse er en tegneserie som tar et godhjertet oppgjør med kjønnsroller i eventyrsjangeren. To prinsesser. Lykkelige alle sine dager. Sammen.

En guide til Donald Duck-tegneserier

Alle kjenner Donald Duck. Men det kan fort bli vanskelig å navigere alle ulike tegneserier og historier om denne superstjernen. Les vår guide!

Outland Oslo flytter: det du trenger å vite

Outland Oslo flytter til nye lokaler! Vil du følge med på prosessen, eller lurer på hva du kan forvente, så finner du nødvendig info her.

Beste fantasy og sci-fi med LGBTQ+ representasjon

Sommertid er Pride-tid, og heldigvis er det nå lettere enn noengang å finne mainstream fantasy og sci-fi-bøker med LGBTQ+ personer i hovedrollene. Det er ikke så lenge siden skeive karakterer var forvist til biroller, om de i det hele tatt var til stede, men dette har endret seg drastisk.

Bok i fokus | A Memory Called Empire

Arkady Martine vant den prestisjetunge Hugo-prisen for beste roman i 2020 med boken A Memory Called Empire. Hun havnet dermed i en eksklusiv klubb av forfattere som har vunnet prisen med sin debutroman. Ann Leckie gjorde det samme i 2014 med Ancillary Justice, og Paolo Bacigalupi vant i 2010 med The Windup Girl.

Månedens utvalgte | Sommerlesing og -spill i juni

Gjør deg klar for sommeren og pride med månedens utvalgte i juni! Dette er tiden for lesing og spill i park og godt vær, sammen med dem vi er glade i - her får du det du trenger!

Pusle-ekspert? Våre tips til vanskelige puslespill

Er du en skikkelig fan av puslespill, men trenger å gå opp et nivå? Vanskelige puslespill - vi har utfordringen du trenger.

9 titler vi anbefaler til PRIDE

Vi vil feire Pride i hele juni - en fest som hyller at vi kan være akkurat de vi er, og være stolte av det. Dette gjør vi ved å gi oppmerksomhet til bøker, tegneserier og manga som representerer mangfold og kjærlighet.

Outland Mellom Hyllene | ep. 7 sesongfinale: god sommer

Velkommen til vårens syvende og siste episode av Outland Mellom Hyllene! Men, frykt ikke, vi vender tilbake i september. God sommer!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5