Alle innlegg

Månedens utvalgte | Anbefalinger for en april tilbragt innendørs

Stol på at vi vil sørge for at du du har gode spill og godt lesestoff å fylle dagene dine med denne våren! Her får du månedens anbefalinger for april.

Familiespill som gir spennende underholdning i hjemmet

Brettspill er den perfekte aktiviteten for alle som vil gjøre noe med familien. Ekstra moro blir det om du finner det familiespillet alle blir hekta på!

Spill for par - en rekke tomannsspill på rolige dager

På rolige innedager kan det være fint å ha noe å gjøre. Tiden kan gå mye fortere, og bli uhyrlig spennende, med et morsomt brettspill for to!

Årets påskekampanje | Perfekte brettspill for innetid

En påske innendørs trenger ikke bety mangel på moro! Her er fem brettspill til tilbudspris, som passer perfekt for små samlinger av venner og familie.

La påsken komme til dere med Outlands Quizbok

Outland gir deg sin første quizbok, akkurat tidsnok for påskequiz og innetid! Over 800 spørsmål, gir både nye og gamle Outland-kunder noe å bryne seg på.

Vil du lære å tegne manga? Bli med på gratis mangakurs

Velkommen til mangakurs med Outland – skal du sende inn et bidrag til vår mangakonkurranse, eller vil du bare lære å tegne manga? Vi kan få deg i gang!

Månedens utvalgte | Våre beste anbefalinger i mars

Månedens utvalgte i mars byr på et spennende og fargerikt utvalg! Ta våre anbefalinger, og nyt vårens spede begynnelse, med godt lesestoff og sosiale spill.

Outland Oslo søker assisterende tegneserieansvarlig

Er du interessert og oppdatert på tegneserier, og vil gjerne jobbe med det du brenner for? Butikken vår i Oslo søker nå en assisterende tegneserieansvarlig.

Årets 20 beste brettspill ifølge våre kunder

Årets beste brettspill har blitt bestemt av dere, våre kunder! Listen viser at dere elsker sosiale spill, men at dere ikke er redde for en utfordring.

Bli med i Outland forlags mangakonkurranse

Opptatt av manga? Har du en tegner-, eller forfatterspire i deg? Grip sjansen nå, og bli med i en åpen konkurranse for å få nettopp din historie på trykk! 

Bøker som ble bestselgere i 2019

Ikke bare fra bok til skjerm, men også motsatt - bøker med aktuelle TV-serier selger som aldri før. Listen over 2019s bestselgere har noe for enhver leser!

Den episke avslutningen på Jeff Smiths Bone-tegneserie

Nå utgir Outland forlag siste bind i Jeff Smiths episke Bone-tegneserie! Helter, antihelter og skurker møtes i Atheia, der dalens skjebne skal avgjøres.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5