Alle innlegg

Månedens utvalgte | Desember og årets siste anbefalinger

Desember ringer inn årets slutt, og årets siste månedens utvalgte. Vi har plukket noen favoritter som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. 

De beste familiespillene i 2020

For å unngå at familien blir lei av hverandre, her årets beste familiespill i 2020, for timevis med moro dere alle kan dele.

Mangaantologien Rakkan

Våren 2020 annonserte vi en mangakonkurranse der vi ba om bidrag fra kunder og venner. Nå gir vi ut vinnerbidragene, i antologien Rakkan.

Dragon Ball for nybegynnere - Gokus verdenseventyr

Dragon Ball er en japansk manga som har gledet en hel verden de siste 30 årene, og finnes også på norsk! Her får du en guide for nybegynnere.

5 tips til tegneserier - finn din nye favoritt!

Trenger du tips til en ny tegneserie, eller har du enda til gode å prøve deg på tegneseriemediet? Her er fem av våre personlige favoritter!

Månedens utvalgte | Anbefalinger på tilbud i november

Mens 2020 nærmer seg slutten, har vi fortsatt behov for noe å bedrive tiden med. Plukk opp våre utvalgte anbefalinger i november!

Manga - våre beste anbefalinger i år

Vi elsker manga, ikke minst for det store mangfoldet. Men det kan også gjøre det vanskelig å velge. Her er våre beste manga-bøker i år.

The Witcher på norsk - en ekte fans mening

Første bok er her, The Witcher har kommet på norsk! Serien er en enorm suksess, som TV-serie, spill, og bøker. Men hva med oversettelsen?

6 skumle grøsserbøker til Halloween

Bøker hører høsten til, og nå som Halloween lusker like rundt hjørnet setter mange pris på gode grøsserbøker for å komme i riktig stemning.

Årets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritter

Vårt ekspertpanel har sett på årets brettspill, og plukket ut sine favoritter til en liste over våre beste brettspill i 2020. Her er de!

Velkommen til Itras by - et rollespill på norsk

Itras by - et rollespill på norsk. Dette er begynnelsen på en surrealistisk fabel hvor dere kan forme spillet og endre reglene.

Sikre deg de nyeste tegneseriene - slik forhåndsbestiller du

Det finnes en løsning for hvordan du kan holde oversikt, og bestille tegneserier og manga som enda ikke er sluppet for salg. Vi viser veien!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5