Alle innlegg

Outland Open: Sesong 3 | Magic: The Gathering

Outland Open - vår egen turneringsserie for Magic: The Gathering. Konkurrer om premier, og en invitasjon til finaleturneringen Outland Invitational!

Dette er de beste brettspillene så langt i 2019

Her får du en oversikt over hvilke brettspill du bare MÅ prøve - som vi i Outland mener er de beste brettspillene i 2019!

Hvilke tegneserier egner seg best for voksne? Her er 5 forslag

Du forbinder kanskje tegneserier med Donald & Co., men det er mye mer enn det. Du får også tegneserier for voksne, og vi har plukket ut fem du bør lese!

Hva er science fiction? | Bli kjent med forfatteren av Bian Shen

Hva er science fiction? Vi har snakket med forfatter Torbjørn Ø. Amundsen, om hans Bian Shen-trilogi, og hvordan det er å skrive science fiction i Norge.

Sommerkampanje på nett | Lesestoffet du trenger til ferien

Nå er det sommer, og du har bruk for godt lesestoff til ferien. I juli bytter vi ut helgetilbudene med faste kampanjer på nett gjennom hele måneden!

Månedens utvalgte | Har du sommerstoffet klart til juli?

Månedens utvalgte viser frem titler vi elsker, og juli er intet unntak. Sommer er lesing på stranda, og brettspill i parken - her får du våre beste tips!

5 tips til rollespill du må prøve i anledning Stranger Things

Vi har latt oss inspirere av Stranger Things. Her får du en liste over våre 5 beste tips til rollespill du må prøve i anledning den nye sesongen!

Hva er rollespill? En guide for nybegynnere

Ikke alle vet hva rollespill egentlig er. Vi tror alle kan like rollespill - det trengs bare litt forklaring, samt å bli kvitt noen ufortjente fordommer.

Vær deg, vær stolt! - Anbefalt lesestoff til Pride

Pride er Norges største feiring av mangfold og skeiv kjærlighet, der alle har lov til å være akkurat den de er. Vi har anbefalt lesestoff til markeringen!

Månedens utvalgte | Junis beste anbefalinger for spill og lesestoff

Juni er Pride-måned, noe vi vil rette oppmerksomhet mot blant denne månedens utvalgte. Som vanlig anbefaler vi fire titler vi elsker, til uslåelige priser!

The Witcher - en komplett guide til deg med Game of Thrones-abstinenser

Game of Thrones er over for denne gang, og mange føler behov for noe nytt å sette fingrene i. Vi har løsningen, en komplett guide til The Witcher-serien!

Mary og Bryan Talbot | Talk, signering, og ny tegneserie

Mary og Bryan Talbot er et unikt og prisvinnende par blant tegneserier. I juni besøker de Outland, og til høsten lanserer de sitt nye samarbeid, Rain.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.