Alle innlegg

Månedens utvalgte | Her er våre anbefalinger for september

Høsten står for døren, men hva hjelper mer enn noe nytt å lese på og spille? Les videre for å se våre beste anbefalinger for september.

Gamle Gubber kåret til beste oversatte tegneserie!

Under Outlands minifestival for tegneserier ble Gamle Gubber kåret til vinneren av Sproingprisen 2019 for beste oversatte utgivelse!

10.000 dager med Outland

I 2020 markerer Outland at vi har vært i drift i over 10.000 dager! Her ser vi på noen av tingene vi har oppnådd opp gjennom årene.

Månedens utvalgte | Anbefalinger på tilbud i august

Ferien er kanskje over for mange, men sommeren tar ikke slutt helt enda. Ta med deg våre beste anbefalinger inn i august, og nyt sommerstemningen litt til!

Outland Oslo søker ny miniatyransvarlig

Er du interessert i, og oppdatert på miniatyrspill, og ønsker å jobbe med noe du brenner for? Outlands flaggskipsbutikk i Oslo søker ny miniatyransvarlig!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 4: Klassikere og pandemier

Del 4 av vår artikkelserie med bokanbefalinger takler vi to ytterpunkter: klassikere og dagsaktuelle bøker - både kjente og ukjente titler. God lesning!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 3: Humor & mursteiner

Tredje del i vår artikkelserie med bokanbefalinger - denne gangen byr vi på bøker med en god dose humor, og lange serier som holder deg opptatt en stund!

Månedens utvalgte | Lesestoff- og brettspilltips i juli

Bruk juli til å nyte sommeren, og hva er bedre enn noe spennende å lese på, eller et morsomt brettspill? Vi har det du trenger, blant månedens utvalgte.

Vil du lære å tegne manga? Bli med på gratis mangakurs

Velkommen til mangakurs med Outland – skal du sende inn et bidrag til vår mangakonkurranse, eller vil du bare lære å tegne manga? Vi kan få deg i gang!

Et mangfoldig utvalg lesestoff til Pride

I juni roper vi hurra for mangfold og kjærlighet! Her løfter vi frem et utvalg bøker, tegneserier og manga i anledning Pride.

Månedens utvalgte | Sommeranbefalinger for juni

I juni melder sommeren endelig sin ankomst, og vi står klare til å gi deg våre beste anbefalinger av både spill og lesestoff, til uslåelige priser.

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 2: Vitenskap & romantikk

Vi har startet en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for de fleste behov du måtte ha. Her er andre innlegg, av fire - frem med rosene og mikroskopet!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5