Logg inn og bruk rabattkode "Magic-2024" i kassen for 20 % medlemsrabatt på Magic-løskort!

7 Wonders Duel

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2015
  • Forlag: Asmodee Games
kr  314,10

Ikke medlem

kr  349

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
7 Wonders Duel ligner mye på forgjengeren 7 Wonders, men som tittelen beskriver er dette en variant for to spillere. Hent kortene fra kortene som ligger foran dere på bordet, både med billedsiden...
7 Wonders Duel ligner mye på forgjengeren 7 Wonders, men som tittelen beskriver er dette en variant for to spillere. Hent kortene fra kortene som ligger foran dere på bordet, både med billedsiden opp og ned. Og du kan kun ta et kort om det ikke er dekket til av et annet kort, så timingen din blir viktig. Likt som i det originale spillet kan du bygge kortene dine, kaste kortene vekk for penger eller bruke det til å konstruere underverker. Hver spiller begynner med fire under kort, og når du fullfører ett mottar du bonusegenskaper som belønning. Men kun syv undere kan bygges, så en spiller får ikke fullført alle sine. Spillerne kan motta ressurser ved å kjøpe dem i banken eller bruke kort som gir deg ressursene du trenger til kommende konstruksjoner. En spiller kan vinne 7 Wonders Duel på en av tre måter: ved å flytte militærmarkøren sin inn i motstanderens hovedstad; ved å skaffe seks av syv vitenskapssymboler slik at en oppnår vitenskapelig dominans; og dersom ingen av disse skjer i løpet av spillet, er det spilleren med flest poeng som vinner når spillet er over.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
5425016923818
Detaljer
SKU 5425016923818
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Antoine Bauza, Bruno Cathala
Format Grunnsett
Brettspill Type Strategispill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 30 minutter
Antall Spillere 2
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2
Utgiver Asmodee Games
Mekanikk Kort-drafting, Samlespill
Illustratør Miguel Coimbra
Andre produkter du kanskje vil like?